Vineyard Catering en Nyenrode Business Universiteit verlengen partnership evenementcatering

05-05-2017 - PARTYCATERING - Ook de aankomende drie jaar is Vineyard Catering partner van Nyenrode Business Universiteit op het gebied van premium catering voor externe zakelijke en particuliere evenementen op Landgoed Nijenrode.

Nadat Vineyard eind 2013 het landgoed van Nyenrode fysiek verliet als vaste huiscateraar op het gebied van bedrijfscatering, is de intensieve samenwerking voor de externe events blijven bestaan. Vineyard opende een nieuwe productiekeuken en restaurant aan de rand van Utrecht, maar is nog regelmatig op het landgoed te vinden voor zakelijke evenementen en de verzorging van feesten. Manager Business Support van Nyenrode, Kathelijn Simonis, en Commercieel Directeur van Vineyard, Sven Russchen, bevestigen deze week officieel de verlenging met tenminste drie jaar.

‘Door de lange samenwerking van inmiddels meer dan 10 jaar is Nyenrode voor ons een speciale locatie in onze portfolio waar we trots op zijn. De doelgroep en de plek sluiten voor Vineyard goed aan bij de visie van ons bedrijf. Wij kijken ernaar uit de zakelijke verhuur samen met Nyenrode een boost te geven de komende jaren’, zegt Sven Russchen.

Kathelijn Simonis is enthousiast over de samenwerking: ‘Ons veelzijdige landgoed is samen met een partner als Vineyard met kennis van high-end events de juiste combinatie voor een geslaagd evenement. We kijken er naar uit om samen nieuwe gasten te verwelkomen en mooie evenementen te organiseren.’ 


Meer nieuws over Vineyard:
>> Is dit de nieuwe cateringtrend voor evenementen?


 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Next Kitchen Catering

  Next Kitchen is een innovatief en flexibel cateringbedrijf uit Utrecht dat met veel passie en creativiteit invulling...
 2. Grill'nSmoke

  BBQ-cateraar pur sang! Grill’nSmoke is een cateraar die zich volledig heeft gespecialiseerd in BBQ-catering. Zelf...
 3. MPS Food & Design

  Wij zijn Martinair Party Service, kortweg MPS. Wij creëren tot de verbeelding sprekende eventcatering.
 4. Dutch Food Concepts

  Dutch Food Concepts verzorgt als partner van event-, beur- en festivalcateraars de catering van typisch Nederlandse, ...
 5. Party Rent Group

  Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de inrichting van uw...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners