Rolight voorziet De Nieuwe Liefde van theater led verlichting

23-03-2017 - EVENEMENTENLOCATIE - Evenementenlocatie De Nieuw Liefde, gelegen aan de Da Costakade in Amsterdam, heeft een rijke geschiedenis en een ware metamorfose ondergaan in 2011. Toch was nog niet alles up to date. Daarom sloegen Rolight en De Nieuwe Liefde de handen ineen om de Grote Zaal te voorzien van de nieuwste lichtinstallatie.

Een zaal die zowel ruimtelijk als intiem aanvoelt met een geweldige akoestiek. Zo staat de Grote Zaal van De Nieuwe Liefde al sinds de opening in 2011 bekend. Een multifunctionele zaal met een hoog plafond en flexibel inzetbare middelen. Ideaal voor een congres of diner. Maar, eerlijk is eerlijk; ‘s zomers was het, zelfs met de klimaatbeheersing aan, warm.

Tijd voor verbetering; theater led verlichting. Daarom sloegen Rolight en De Nieuwe Liefde de handen ineen om de Grote Zaal te voorzien van de nieuwste lichtinstallatie. Een verantwoorde lichtinstallatie die niet alleen duurzaam is maar ook weinig tot geen warmte produceert. Rolight verzorgde naast de lichtinstallatie ook een training voor de technische ploeg van De Nieuwe Liefde. En leidde hen op tot lichtprofessionals met een uitstekende kennis over de Strand500ML stuurtafel.  De hele zaal in de kleuren van het evenement of een modeshow met bewegende lichten? Geen probleem.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. AFAS Live

  AFAS Live: hét podium voor uw zakelijk evenement! Van awardshow tot modeshow, van theatershow tot tv show en van...
 2. Amstel Boathouse

  Nieuwe eventlocatie aan de oever van de Amstel
 3. Midden Nederland Hallen

  Ontdek de Midden Nederland Hallen; een groot en multifunctioneel evenementencomplex in het hart van Nederland...
 4. Zuidpool

  In de wintermaanden wordt Strandzuid omgetoverd tot de meest hippe winterlocatie van Nederland. De Zuidpool. In...
 5. Nationaal Militair Museum

  Het Nationaal Militair Museum is de evenementenlocatie met allure, te midden van een museumcollectie met voelbare...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners