Rolight voorziet De Nieuwe Liefde van theater led verlichting

23-03-2017 - EVENEMENTENLOCATIE - Evenementenlocatie De Nieuw Liefde, gelegen aan de Da Costakade in Amsterdam, heeft een rijke geschiedenis en een ware metamorfose ondergaan in 2011. Toch was nog niet alles up to date. Daarom sloegen Rolight en De Nieuwe Liefde de handen ineen om de Grote Zaal te voorzien van de nieuwste lichtinstallatie.

Een zaal die zowel ruimtelijk als intiem aanvoelt met een geweldige akoestiek. Zo staat de Grote Zaal van De Nieuwe Liefde al sinds de opening in 2011 bekend. Een multifunctionele zaal met een hoog plafond en flexibel inzetbare middelen. Ideaal voor een congres of diner. Maar, eerlijk is eerlijk; ‘s zomers was het, zelfs met de klimaatbeheersing aan, warm.

Tijd voor verbetering; theater led verlichting. Daarom sloegen Rolight en De Nieuwe Liefde de handen ineen om de Grote Zaal te voorzien van de nieuwste lichtinstallatie. Een verantwoorde lichtinstallatie die niet alleen duurzaam is maar ook weinig tot geen warmte produceert. Rolight verzorgde naast de lichtinstallatie ook een training voor de technische ploeg van De Nieuwe Liefde. En leidde hen op tot lichtprofessionals met een uitstekende kennis over de Strand500ML stuurtafel.  De hele zaal in de kleuren van het evenement of een modeshow met bewegende lichten? Geen probleem.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Holland Evenementen Groep

  De Holland Evenementen Groep is een allround evenementenlocatie, gelegen aan de A15 bij Tiel in het midden van...
 2. Breepark

  Breepark is een nieuwe evenementenlocatie direct gelegen aan de A27 in Breda.
 3. Rotterdam Ahoy

  Ahoy Rotterdam is een unieke accommodatie in Nederland vanwege haar multifunctionaliteit.
 4. Midden Nederland Hallen

  Ontdek de Midden Nederland Hallen; een groot en multifunctioneel evenementencomplex in het hart van Nederland...
 5. TivoliVredenburg

  TivoliVredenburg kent niet slechts 1 maar zelfs 5 unieke locaties onder één dak voor alle soorten events,...

EventBranche supporting partners