Primetime eventtechniek en Thomas.nl eventstyling gaan samen verder

25-01-2018 - EVENEMENTENTECHNIEK EVENTSTYLING - Met ingang van 1 januari 2018 zijn Primetime uit Cuijk en Thomas.nl uit Wijchen gefuseerd. Primetime, specialist in eventtechniek, heeft in Thomas.nl, specialist in eventstyling, de ideale partner gevonden om tot een nog vollediger dienstenaanbod te komen.

Dankzij de fusie kunnen beide partijen hun klanten een completer dienstenaanbod leveren als het gaat om het faciliteren en uitvoeren van evenementen. Beide bedrijven gaan samen verder onder de naam Primetime Eventtechniek + Eventstyling BV.

De fusie is voor beide bedrijven een logische en strategische stap. Het creëren van beleving voor bezoekers is steeds belangrijker binnen de evenementenwereld. De complementaire dienstverlening, uitgebreide know how en ervaring op het gebied van techniek, inrichting, styling en decor worden nu onder één bedrijf ondergebracht. Het nieuwe Primetime, onder leiding van Patrick Michiels (Algemeen Directeur Primetime) en Tom van Bergen (Creatief Directeur (voorheen Thomas.nl)), helpt opdrachtgevers vanaf de ontwerptafel tot aan de uitvoer bij het faciliteren, uitvoeren en stylen van diverse soorten evenementen.

Nieuwe showroom
Door de fusie verhuist de showroom van Thomas.nl van Wijchen naar het terrein van Primetime aan de Hapsebaan 4 in Cuijk. De nieuwe showroom is het eerste project van het gefuseerde evenementbedrijf. In de showroom worden bezoekers geïnspireerd en krijgen zij een indruk van de mogelijkheden op het gebied van eventtechniek en eventstyling. In het voorjaar 2018 zal de showroom openen.

Primetime
Vanuit de gedachte ‘een loket voor jouw hele event’ biedt Primetime een compleet dienstenpakket aan om evenementen kwalitatief te faciliteren. Hiermee helpt Primetime opdrachtgevers om evenementbezoekers een onvergetelijke ervaring te geven. Alle benodigde apparatuur en materialen worden inhouse geleverd vanuit het magazijn in Cuijk. Meer informatie over Primetime is te vinden op de vernieuwde website: www.primetime.nl 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. BIS Event Rental

  Als u wel eens zakelijke evenementen organiseert, weet u het… goede audiovisuele ondersteuning is onmisbaar voor...
 2. ACS audiovisual solutions

  ACS audiovisual solutions is een toonaangevende leverancier van tijdelijke audiovisuele faciliteiten voor hotels,...
 3. NicLen B.V.

  NicLen B.V. te Bunschoten, is een Dry Hire Verhuurmaatschappij van professioneel licht en rigging. Wij putten uit de...
 4. PRG Production Resource Group

  Production Resource Group (PRG) is de toonaangevende internationale leverancier voor evenementen.
 5. AVEQ

  AVEQ Congress Support is een uniek samenwerkingsverband van specialismen die binnen de AVEQ groep aanwezig zijn.

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners