Nederlands Paviljoen wint award voor beste toepassing van technologie tijdens Wereld Expo 2017

13-09-2017 - EVENEMENTENTECHNIEK - PRG wil graag de organisatie feliciteren van het Nederlandse Paviljoen op Expo 2017, die deze week beloond werd met een eervolle vermelding voor ‘Best use of Technology’. De jury had het volgende te melden over de technologie die PRG integreerde voor het Nederlandse Paviljoen:

De 3D holografische film in het Nederlandse paviljoen was de kers op de een door Mondriaan-geïnspireerde taart. Samen, transporteerde zij de intelligentie van de Nederlanders en hun vermogen om zich aan te passen aan een vijandige omgeving van overstromingen en klimaatverandering.

De Multi-layer holografische 3D-ervaring was een visueel feest terwijl het expo thema sterk ondersteund werd. Ik hield van de integratie van de iconische Nederlandse elementen van het begin, en hun gebruik in de presentatie.
Uitstekend gebruik van holografische 3D-technologie, gebruikt in verschillende lagen om een unieke en gedenkwaardige show te behalen. Het feit dat je geen 3D-bril moest dragen maakte de beleving helemaal overweldigend. De show verliep moeiteloos, naadloos en boeiend.

Rob Harks, PRG Nederland: 'We zijn enorm trots dat we Nederland in zo’n goed daglicht hebben kunnen zetten. Deze award is de kers op de taart. AV-technologie wordt vaak onderschat en dan is het aan ons om te laten zien wat er allemaal mogelijk is binnen een aanzienlijk budget.' 

PRG bedankt Hypsos en de Nederlandse overheid voor het gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking en we kijken al uit naar de ‘grote’ Wereld Expo van 2020 in Dubai, waar PRG een thuiswedstrijd zal spelen. 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners