Museumfoto+viert+100+jaar+kunstbeweging+%27De+Stijl%27
Nieuws

Museumfoto viert 100 jaar kunstbeweging 'De Stijl'

EVENEMENTENFOTOGRAFIE - 2017 is hét jaar waarin 100 jaar de kunstbeweging 'De Stijl' wordt gevierd. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Museumfoto een nieuwe fotoshoot ontwikkeld met 'Mondriaan' in de hoofdrol. Op locatie een kunstroof nabootsen of zelf in een Mondriaan stappen... Het is mogelijk met een foto ter plaatse als bewijs!

In 2017 is het 100 jaar geleden dat de kunstbeweging De Stijl in Leiden is opgericht. Nerderland viert dit met het feestjaar Mondrian to Dutch Design. 100 jaar De Stijl. Diverse steden in Nederland haken aan bij dit themajaar, waaronder Breda, Den Haag, Drachten en Arnhem. Het volledige programma is te zien op de website van NBTC Holland Marketing.

Ter ere van dit themajaar ontwikkelde Museumfoto de fotoshoot 'Mondriaan', die op locatie voor uw event of congres te boeken is. Deelnemers kunnen zich laten portretteren in een Mondriaan óf in een kunstroof met een Mondriaan. Uiteraard met een foto als bewijs! Ex-rechercheur Ton de Graaf van de Amsterdamse politie nam in de fotostudio van Museumfoto de aftrap...

Meer weten? Kijk dan op www.museumfoto.amsterdam.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.