Met uw medewerkers en/of relaties naar Fiddler On The Roof in het DeLaMar Theater

25-10-2017 - EVENEMENTENBUREAU ARRANGEMENTEN - Fiddler on the Roof, met ‘If I Were A Rich Man’ en vele andere beroemde evergreens, gaat over een wereld op de vlucht waarin uiteindelijk de liefde overwint. Thomas Acda speelt de hoofdrol van Tevye en neemt u op innemende en geestige wijze mee in deze meeslepende musical.

Een dynamische voorstelling met veel dans en muziek, die entertaint in grootsheid en ontroert in intimiteit. Deze actuele musical toont ons de betekenis van familie in een veranderende wereld waarin wij overeind proberen te blijven met onze tradities.  

Thomas Acda over zijn rol: “Fiddler is een voorstelling over een groot thema, gebracht met veel humor en een bepaalde lichtheid. Wanneer het gaat om echt grote dilemma’s en groot verdriet, dan maak je je beste grappen, dan maak je de mooiste liedjes.”

BOOKX biedt arrangementen aan in het DeLaMar Theater voor groepen aan vanaf 10 personen. Wij bieden verschillende arrangementen aan, zoals een borrel- of dinerarrangement. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: info@bookx.nl,  020 6 75 74 74 of ga naar www.bookx.nl/fiddler_on_the_roof

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners