Kontent plaatst tijdelijke locatie voor Mercedes-Benz

05-12-2017 - TIJDELIJKE ACCOMMODATIE TENTENVERHUUR - Mercedes-Benz laat komend jaar, op de plek van de huidige showroom in Den Haag, een compleet nieuwe flagship store verrijzen. Om de bedrijvigheid tijdens de nieuwbouw door te kunnen laten gaan heeft Kontent Structures opdracht gekregen om een tijdelijke showroom te realiseren.

Foto: Fred Slob (directeur Kontent Structures) en Rob Metzelaar (Facilitair Manager Mercedes-Benz) ondertekenen contract.

Kontent Structures is een verhuurbedrijf van tenten en tijdelijke accommodaties uit Bodegraven. Voor Mercedes-Benz bouwen zij een volledig geïsoleerd tentpaviljoen van 1.600 m². De aluminium tenthal van 20 meter breed en 80 meter lang is onder meer voorzien van een lange glaswand, interne kantoorruimtes en de benodigde toegangsdeuren en automatische overhead deuren. De showroom wordt gebruikt voor de verkoop van bedrijfs- en personenwagen occasions. Alle onderdelen van de tijdelijke showroom worden hergebruikt, waardoor dit voor Mercedes-Benz een minder milieubelastende oplossing is voor continuïteit in de verkoopwerkzaamheden. Maandag 11 december is de tijdelijke showroom geheel operationeel.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. De Boer

  De Boer verzorgt hoogwaardige, tijdelijke accommodaties voor evenementen en zakelijke toepassingen over de gehele...
 2. Neptunus BV

  De specialist in tenten voor Evenementen
 3. Intertent

  Intertent is een topspeler op het gebied van verhuur van tijdelijke accommodaties voor de meest uiteenlopende...
 4. EventsTextile

  “Uw specialist in stoffering van tenten, hallen en zalen”
 5. Veldeman

  Veldeman Structure Solutions is marktleider in de ontwikkeling, productie, verhuur en verkoop van tenten en hallen.

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners