Kees+Janssen+Theatre+Productions+en+BURO2010+bundelen+creatieve+krachten
Persberichten

Kees Janssen Theatre Productions en BURO2010 bundelen creatieve krachten

EVENEMENTENBUREAU CONCEPTONTWIKKELING REALISATIE - Per 1 oktober 2017 zijn artiesten- en evenementenbureau BURO2010 en Kees Janssen Theatre Productions (KJTP) een strategische- en creatieve samenwerking aangegaan.

Vanuit co-creatie gaan beide partijen per 1 oktober intensief samenwerken: BURO2010 als salesoffice van deze acts/shows en als evenementenbureau voor de totaalorganisatie rondom deze acts, producties en vaak hele events. KJTP als creatief producent, management en scout van nieuwe en bestaande visuele- en theatrale entertainmentvormen met een verhaal, functie én de wowfactor! Goddess of Cristal Glass, een futuristische show voor zakelijke evenementen, is hier als eerste act uit voort gekomen.

Goddess of Cristal Glass heeft en geeft dé visuele WOW-factor aan een event en is in te zetten als openingsact, als spraakmakende onderbreking van een congres of tijdens productintroducties en andere business-events. Melodieën van helder kristal vullen de ruimte zodra Goddess of Cristal Glass verschijnt. Als een feeërieke personage afkomstig uit een droom betreedt hij de zaal of het podium. Hij lijkt uit onze verbeelding te komen: een harlekijn in oogverblindend spiegelkostuum bespeelt zijn kostbaar kristal en zorgt voor de zuiverste klanken uit het heden en verleden. Waanzinnige melodieën betoveren het publiek. Niet alleen op afstand, maar ook 1 op 1 tussen (en met) het aanwezige publiek. De twee WhiteWings ondersteunen de performance en blijken ook nog voorzien van heldere ledverlichting. Laser ondersteunt indien gewenst, evenals een tissu-act, vocalist(e) of andere toevoeging naar wens.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.