Holland+Evenementen+Groep+heropent+The+Tube
Nieuws

Holland Evenementen Groep heropent The Tube

MULTIFUNCTIONELE EVENEMENTENLOCATIE - De Holland Evenementen Groep heropent na een grote verbouwing haar evenementenhal genaamd The Tube. Een Underground Experience met meer dan 1.800 m2 indoor beleving.

'Dit jaar bestaan we 20 jaar, reden genoeg voor een fikse verbouwing', aldus eigenaar Patrick Janssen. 'Niet dat we 20 jaar stil gezeten hebben natuurlijk. We zijn terug naar onze roots; de oude, industriële look en feel van de karakteristieke stierenschuur van 20 jaar geleden hebben we weer teruggebracht in het pand. Betonlook vloer, stenen muren, industriële accenten, robuuste, stoere meubels, helemaal passend in de tijd van nu en bij wat mensen tegenwoordig graag willen…Authenticiteit! Traditioneel, puur en van oudsher no-nonsens locaties. Natuurlijk is er wel een moderne touch toegevoegd: een spectaculaire 3D lichtshow (overgenomen van het Amsterdam Dance Event!) siert het héle plafond van de vernieuwde binnenlocatie!'

1.000 en 1 mogelijkheden
Deze 80 meter lange evenementenlocatie, met een capaciteit voor 2500 personen, biedt volop vermaak en is eigenlijk al een attractie op zich. Ga maar na: dansvloer, casino, bar, DJ, loungehoek, VIP-deck, BBQ & Grill-restaurant… en niet te vergeten: 30 indoor activiteiten, de Escape Room XL met het gigantische ondergrondse gangenstelsel én een BBQ-plein waar je kunt genieten van de ondergaande zon en je laten verrassen door Food Trucks met Finger Licking Streetfoodsnacks en een Openlucht Bioscoop!

Hiermee blijft The Tube natuurlijk nog steeds de indoor uitvalbasis van alle buitenactiviteiten. Het is een perfecte back-up bij slecht weer en in de winter een warm onderkomen voor de sfeervolle middag- & avondvullende programma’s.  Maar met deze make-over zijn er tal van mogelijkheden bijgekomen, met name voor de bedrijvenmarkt. Presentaties, seminars, meetings, feesten; alles is mogelijk en geheel vrij in te vullen in de nieuwe ruimtelijke opstelling.

De Grand Opening voor potentiele opdrachtgevers is dinsdag 14 februari, Valentijnsdag (je zou zo maar op slag verliefd kunnen worden)! Interesse om hier bij te zijn? Schrijf u in via info@hollandeg.nlKijk alvast voor meer informatie op: www.hollandevenementengroep.nl

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.