Hilton Royal Parc Soestduinen en Summit Events slaan de handen in één

29-06-2017 - EVENEMENTENLOCATIE HOTEL - Hilton Royal Parc Soestduinen gaat de samenwerking aan met Summit Events en biedt bedrijven de mogelijkheid sportieve teambuilding activiteiten te boeken bij een vergadering, congres of event. Afgelopen jaar introduceerde Hilton Royal Parc Soestduinen al het Endless Possibilities-concept. De samenwerking met Summit Events is een aanvulling op het huidige aanbod aan teambuilding activiteiten.

Hilton Royal Parc Soestduinen ligt midden in de natuur en beschikt niet alleen over 21 zalen en vergaderruimtes, maar biedt ook diverse mogelijkheden voor een origineel evenement met teambuilding activiteiten als bijvoorbeeld schapendrijven, boks-workshops of yogasessies op De Soester Duinen. Hilton Royal Parc Soestduinen is dan ook hét Hilton hotel in Nederland voor ‘outdoor corporate retreats’.

In samenwerking met Summit Events is het Endless Possibilities-concept uitgebreid met activiteiten op De Soester Duinen. Think out-of-the-box met een sessie flingo, kite-vliegeren of een I-pad game. "We zien dat bedrijven tegenwoordig ervaren dat een hele dag vergaderen niet een positieve invloed heeft op de creativiteit en productiviteit van de deelnemers. Bij Hilton Royal Parc Soestduinen bieden we daarom graag een andere manier van vergaderen aan. Denk aan verschillende ruimtes tijdens een evenement voor werkgroepen en brainstorm-sessies, staand vergaderen of ga juist lekker naar buiten. Buiten vergaderen bevordert onder andere het concentratievermogen, maar denk ook aan buiten-activiteiten als volleybal, flingo of een wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving. Wandelend vergaderen zorgt ervoor dat je creatieve denkvermogen stijgt. Bedrijven kunnen ook vliegeren op de duinen of een I-Pad game spelen met jouw team. Zo leer je jouw team veel beter kennen en kom je er ook achter wie de lead neemt of wie juist heel creatief kan zijn", zegt Frederieke Boomsma, General Manager van Hilton Royal Parc Soestduinen. Klik hier voor meer informatie.

 

 

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Worldhotel Wings

  Het gloednieuwe Worldhotel Wings is uniek en indrukwekkend. Slechts 30 meter van de Terminal op Rotterdam The Hague...
 2. INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel

  INK Hotel Amsterdam is een luxe design hotel en dankt haar naam aan de rijke geschiedenis van het gebouw waarin...
 3. Grand Hotel Amrâth Kurhaus

  Uniek gelegen aan de prachtige kustlijn van Scheveningen en op slechts 10 minuten van Den Haag, maakt Grand Hotel...
 4. Compagnietheater

  Het Compagnietheater is al jarenlang bekend als theater en ideaal voor...
 5. De Nieuwe Liefde

  De Nieuwe Liefde in Amsterdam is een monumentaal pand met een indrukwekkende...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners