Het VR-bedrijfsuitje: fysiek dineren maar gamen in virtual reality

06-09-2017 - EVENEMENTEN TECHNIEK BEDRIJFSUITJE - Tijdens een driegangendiner, tussen de bedrijven door ook behendigheidsspellen, racen en quizzen in virtual reality? Vanaf 1 oktober maakt VR Dining Game Edition, van Uitjesbureau en Vr Owl, dit mogelijk voor groepen. Deelnemers zetten hun VR-bril op en beleven live virtual reality aan tafel. Een wereld zonder hiërarchie, maar met teamwork en competitie.

VR zoals we dat kennen, is vooral heel individueel geënt; je kijkt of speelt alleen en kunt niet delen wat je ziet, tenzij je een groot scherm gebruikt. Maar met de VR Dining Game Edition wordt het hele gezelschap betrokken en kan iedereen meepraten over de gedeelde ervaringen.

Deelnemers aan dit innovatieve bedrijfsuitje genieten van een driegangendiner, terwijl zij tussen de gerechten door samen met collega’s in een virtuele wereld stappen en een avontuur aangaan. In teams worden ze geconfronteerd met uitdagende opdrachten, samen met collega’s en relaties in verschillende virtuele omgevingen. Van een 360-graden Pictionary spel op de top van de ijzige Mount Everest, tot op de Olympische Spelen om daar met tafelgenoten in een heuse bobslee naar de finish te racen. Want dat is het bijzondere aan dit vernieuwende bedrijfsuitje: terwijl de aanwezigen fysiek met elkaar aan tafel zitten te dineren, herkennen zij elkaar – zodra ze de VR bril met microfoon en koptelefoon opzetten – ook als virtueel karakter (avatar) met naam- en toenaam. Zij spelen en communiceren in een team. Kreten en bewegingen komen tot leven in virtual reality. Ze zijn zich slechts bewust van de realiteit door de lachsalvo’s links en rechts van hen.

Teambuilden én netwerken tegelijk
Een bijzonder element aan VR Dining Game Edition is dat de gebruiker niet alleen ‘samenwerkt en communiceert’ met de mensen aan tafel, maar ook in virtual reality gekoppeld kan worden aan andere collega’s. Hierdoor is het tevens een ‘teambuild- én netwerkgame’ te noemen, aangezien iedereen absoluut nog even napraat met de mensen waar zij de spelronde mee gespeeld hebben.

Vanaf 1 oktober 2017 is VR Dining Game Edition beschikbaar. Het kan gespeeld worden in elke gewenste locatie in  geheel Nederland, zo lang er maar internet beschikbaar is. Voor meer informatie over VR Dining Game Edition en boekingen kun je vanaf vandaag terecht op www.vr-dining.nl en www.uitjesbureau.nl.
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Omnivents

  De stoerste evenementen op de mooiste locatie
 2. Blue Boat Company

  Bent u op zoek naar een echte Amsterdamse kroeg of privéruimte voor een lunch of diner? Wij bieden u een varende...
 3. GameEvents

  GameEvents is het organisatiebureau gespecialiseerd in Interactieve Evenementen. Onze Games zijn zeer geschikt als...
 4. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws. To...
 5. D&B Eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners