HANOS naamsponsor van grote confrenteizaal in Congrescentrum Orpheus

23-04-2017 - EVENEMENTENLOCATIE SCHOUWBURG THEATER - Congrescentrum Orpheus en HANOS Nederland hebben al geruime tijd hun samenwerking vastgelegd in een sponsorcontract. Dit contract wordt per 1 juli 2017 verlengd én uitgebreid: tot aan minimaal 2022 zal niet langer de kleine zaal, maar de grote conferentiezaal in de Apeldoornse locatie ‘Hanoszaal’ heten.

Beide partijen zijn verheugd dat de overeenkomst nieuw leven is ingeblazen en kijken met belangstelling uit naar het nieuwe seizoen na de zomervakantie, wanneer de verandering geëffectueerd wordt.

Standplaats Apeldoorn
HANOS Nederland bedient als groothandel horeca gelegenheden in heel Nederland vanuit verschillende vestigingsplaatsen. Maar met het hoofdkantoor in Apeldoorn, heeft HANOS een bijzondere band met de stad, én met Orpheus. ‘Zowel Orpheus als HANOS behoren tot het ‘meubilair’, de bouwstenen van Apeldoorn,’ zegt Meta Neeleman, directeur van Congrescentrum Orpheus. ‘De bedrijven zijn gegroeid en bedienen tegenwoordig heel Nederland met hun aanbod, maar zijn met beide benen op de grond gebleven. Het Apeldoornse karakter uit zich in eenvoudige filosofieën: klantgericht en betaalbare kwaliteit is zowel bij de HANOS als bij Orpheus zeer belangrijk. Met de jaarlijkse bijdrage van HANOS kan Orpheus deze zaken nog meer benadrukken en nog meer mooie dingen doen voor ónze stad.’

Trots op Orpheus
Dat de naam van de grote concertzaal HANOS gaat zijn, is voor het bedrijf een mooie bevestiging van de langdurige samenwerking. De heer Kroes, algemeen directeur van HANOS: ‘De zaal is misschien wel de beste concertzaal van Nederland. Het kan zich meten met het Concertgebouw wat betreft akoestiek én is aantrekkelijk voor de zakelijke markt als congreslocatie. We zijn trots dat ons bedrijf de naamgever is van dit belangrijke stuk van Apeldoorn.’ De wijziging van de zaalnamen wordt met ingang van het nieuwe theaterseizoen geëffectueerd.  

1 Reacties

Wat lees ik nu? Misschien wel de beste concertzaal van Nederland. Kan zich meten met het Concertgebouw? Die meneer Kroes moest daar maar eens gaan zitten of in grote zaal Vredenburg. Dit soort uitspraken valt onder de noemer "Hij was een beetje dom".
Kees Janssen @ 25-04-2017 14:49 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Flint Theater Evenementen en Congressen

  Beleef de magie van het theater
 2. Studio's Aalsmeer

  Studio’s Aalsmeer: Hét decor voor beurzen, congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen. De...
 3. Congrescentrum Orpheus

  Bij Congrescentrum Orpheus gebeurt het! Verrassende ideeën, levendige discussies en spektakel. Maar ook: smaakvolle...
 4. Zwolse Theaters

  Zwolse theaters, waar men samenkomt voor ontmoeting, beleving en cultuur. De historische schouwburg Odeon en het...
 5. AFAS Circustheater

  Het AFAS Circustheater heeft al meer dan 100 jaar theaterhistorie en is tegenwoordig vooral beroemd door de...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners