Haarlem Convention Bureau opent deuren

28-09-2017 - Met de lancering van de website opent het Haarlem Convention Bureau, onderdeel van Haarlem Marketing, haar deuren naar een rijk gevulde etalage. Een site met een aantrekkelijk en overzichtelijk design dat aansluit bij de doelgroep en veel mogelijkheden biedt. Kortom, een site met ambitie.

Naast algemene informatie over Haarlem is het doel van deze website vanzelfsprekend weggelegd voor de opdrachtgevers van evenementen en congressen. De bezoeker kan op een prettige en toegankelijke wijze door het aanbod navigeren. Dankzij de  overzichtelijke zoek- en filtermogelijkheden onder het kopje ‘plan een event’ krijgt de bezoeker snel een volledig beeld van de mogelijkheden die de regio te bieden heeft op het gebied van locaties, restaurants of hotels.

Daarnaast is voldoende informatie te vinden over alles dat je als bezoekers zou willen weten, zoals bereikbaarheid, parkeerfaciliteiten, catering en veel meer. En natuurlijk ook informatie Haarlemse bezienswaardigheden en stadsevenementen.

Het team van Haarlem Convention Bureau kan bij zowel de zoektocht naar accommodaties als advies bij de keuzes over het sociale programma een onafhankelijke adviespartner zijn voor iedere (internationale) event- en congresplanner.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. D&B eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 2. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 3. Verschoor Events

  Bij Verschoor Events organiseren wij telkens weer de mooiste belevingen tijdens...
 4. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  SCIB is de overkoepelende organisatie die Zwitserland promoot als bestemming...
 5. Blue Boat Company

  Bent u op zoek naar een echte Amsterdamse kroeg of privéruimte voor een lunch...

EventBranche supporting partners