Fraai Projecten verhuist naar Oosterhout

02-03-2017 - EVENEMENTENDECORATIE - Vanaf maandag 6 maart is Fraai Projecten Decor & Eventstyling gevestigd aan de Everdenberg in Oosterhout. ‘We zijn uit ons spreekwoordelijke jasje gegroeid en in Oosterhout staat het perfecte pand voor Fraai Projecten’ aldus directeur Gerben van Raak.

Tien jaar geleden begonnen we met Fraai Projecten in de schuur van Koen van Berlo, compagnon van Gerben. Er was één persoon die de telefoon opnam en de aanvragen behandelde. Produceren en schilderen gebeurde allemaal in één en dezelfde timmerwerkplaats in de schuur van koen, vertelt Gerben. Al vrij snel groeide Fraai en werd er een nieuw bedrijfspand gezocht. Bijna 10 jaar heeft Fraai Projecten geopereerd vanuit 3 verschillende locaties. Het is nu hoog tijd voor een nieuw pand.

Jubileumjaar
In het jaar dat Fraai Projecten 10 jaar bestaat verhuizen we nu naar Oosterhout. Koen: ‘Van een klein team in de schuur zijn we in 10 jaar uitgebreid naar een salesteam, dtp-afdeling, werkvoorbereiding- en planningsafdeling, op- en afbouwteam, timmerwerkplaats, schilderwerkplaats, twee magazijnen en een compleet wagenpark. Met dit gedreven team verzorgen wij de styling en decoratie van evenementen waardoor gasten een complete belevingswereld binnenstappen. Bij iedere opdracht willen wij het WOW-effect bereiken.’

Out of the box
Gerben vertelt verder: ‘De kracht van Fraai Projecten is dat we ervaring, expertise en creativiteit samenbrengen. Samen met de klant sparren we om alle wensen en ideeën tot één concept te brengen. We denken out of the box en zetten net dat stapje extra. Bij ieder project zetten we iets prachtigs neer en daar zijn we trots op!’

Vanaf 6 maart 2017 kunt u ons vinden in op ons nieuwe adres: Everdenberg 6, 4902 TT in Oosterhout. Ons telefoonnummer blijft hetzelfde, 0162 – 69 22 98.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Booz event design

  Boozed is een creatieve, flexibele partner op het gebied van events. Je kunt hier terecht voor een breed eigentijds...
 2. Fraai Projecten

  Fraai Projecten verzorgt de styling, decoratie en aankleding van evenementen en heeft een herkenbare en eigen stijl....
 3. van der Maarel Eventstyling

  Sfeerconcepten voor elk type event
 4. Thearent Group

  “We create your world of imagination with our creative textile solutions”.
 5. Expo Flora

  Expo Flora verzorgt sfeeroplossingen op maat, voor zowel kleine als zeer grote evenementen

EventBranche supporting partners