FC Utrecht en Maison van den Boer intensiveren samenwerking

10-10-2017 - Galgenwaardevents.nl is een joint venture op gebied van evenementen in Stadion Galgenwaard. FC Utrecht en Maison van den Boer breiden de samenwerking op het gebied van catering en evenementen verder uit.

Het contract werd zondag 24 september, begeleid door champagne, ondertekend door Paulo Steverink van FC Utrecht en Jeroen Enzerink van Maison van den Boer. 

 

Maison van den Boer is partner voor (business) catering op wedstrijddagen van FC Utrecht. Daarnaast is het voor FC Utrecht en Maison van den Boer belangrijk dat er meer bedrijven doordeweeks naar het pas verbouwde stadion komen. Dit leidde tot de joint venture Galgenwaard Events. “Via het hosten van evenementen, vergaderingen en beurzen met bijbehorende catering kan de stadionexploitatie naar een hoger niveau,” vertelt Paulo Steverink, Financieel Directeur van FC Utrecht. “De faciliteiten zijn aanwezig, het stadion ligt in het centrum van het land op een goed bereikbare locatie met voldoende parkeerruimte."

Om de hernieuwde samenwerking nog meer kracht bij te zetten werd het hoofdgebouw van het toonaangevende Stadion Galgenwaard de afgelopen maanden voorzien van de nieuwste audiovisuele middelen en gratis WIFI, opdat het hosten van evenementen optimaal gefaciliteerd kan worden. Commercieel directeur Martijn Standaart ziet dat er veel terrein kan worden gewonnen: “Galgenwaard is een naam die overal in Nederland tot herkenning leidt. Er is veel in dit prachtige gebouw geïnvesteerd en het straalt kracht en professionaliteit uit. Dit gebouw moet letterlijk uitgroeien tot de middenstip van het zakelijk verkeer van Nederland. Met de samenwerking met Maison van den Boer hebben wij de ideale kwaliteitspartner aan boord om deze succesvolle stap te zetten." Jeroen Enzerink, algemeen directeur Maison van den Boer “Wij zijn sinds 2000 actief in het stadion en we zijn enorm trots dat we ons partnership de komende vijf jaar samen voortzetten. Na de recentelijke facelift doet Stadion Galgenwaard weer mee in de top van Utrechtse evenementenlocaties.”

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Grill'nSmoke

  BBQ-cateraar pur sang! Grill’nSmoke is een cateraar die zich volledig heeft gespecialiseerd in BBQ-catering. Zelf...
 2. Next Kitchen Catering

  Next Kitchen is een innovatief en flexibel cateringbedrijf uit Utrecht dat met veel passie en creativiteit invulling...
 3. Dutch Food Concepts

  Dutch Food Concepts verzorgt als partner van event-, beur- en festivalcateraars de catering van typisch Nederlandse, ...
 4. MPS Food & Design

  Wij zijn Martinair Party Service, kortweg MPS. Wij creëren tot de verbeelding sprekende eventcatering.
 5. Party Rent Group

  Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de inrichting van uw...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners