Fantastische+start+van+2018+voor+Congrescentrum+Orpheus
Persberichten

Fantastische start van 2018 voor Congrescentrum Orpheus

EVENEMENTENLOCATIE SCHOUWBURG THEATER - Het jaar 2018 ziet er veelbelovend uit voor Congrescentrum Orpheus. In de eerste maand van het jaar ontving het congrescentrum een nominatie voor de Nationale Meeting Award en lanceerde dé congreslocatie in Apeldoorn nieuw sprekend promotiemateriaal.

Congrescentrum Orpheus is genomineerd voor de Nationale Meeting Award. Dit is een initiatief van MeetingReview.com, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland en het best organisatiebureau. In maart wordt bekend gemaakt welke locaties een award krijgen uitgereikt.

Digitale rondleiding
Om opdrachtgevers een beter idee te geven van de mogelijkheden bij Congrescentrum Orpheus, zijn er zes verschillende digitale rondleidingen gemaakt. Middels een video online kunnen zij de verschillende ruimtes en mogelijkheden bekijken. Daarnaast is er ook een nieuwe brochure gelanceerd met sprekende foto’s en praktische informatie. 'De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan nieuw, beeldend promotiemateriaal. Ik ben zeer trots op het eindresultaat', aldus Meta Neeleman, directeur Orpheus. 'Ik ben er van overtuigd dat wij opdrachtgevers nu beter kunnen informeren over de veelzijdigheid van Congrescentrum Orpheus.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.