Exclusieve masterclass voor eventplanners over trends, tips en duurzaamheid

16-11-2017 - APELDOORN – Op 14 december houdt Convention Bureau Gelderland in samenwerking met Apeldoorn Congresstad een exclusieve masterclass voor meeting- en eventplanners. Thema van de bijeenkomst is ‘The future is now’ waarbij de laatste trends in de sector en praktische tips op gebied van duurzaamheid centraal worden gesteld.

De masterclass wordt gehouden op het Zwitsal-terrein in Apeldoorn, een relatief nieuwe en uiterst duurzame eventlocatie, perfect aansluitend op het thema van de bijeenkomst. Medewerkers die zich bezig houden met de organisatie van events kunnen zich voor deelname aan de masterclass aanmelden.

Thema en doel
Op de masterclass delen twee vooraanstaande sprekers hun kennis. Judith Huisman van Meetingselect neemt de deelnemers op een interactieve manier mee in de trends in meeting en events. Na een korte pauze voorziet Stephan La Haye, ontwikkelaar van de Barometer Duurzame Evenementen, hun van praktische tips en tricks op het gebied van duurzaamheid. De masterclass is niet alleen  interessant voor de eventplanners zelf, maar ook voor congresbureaus, directie­secretaresses, marketingmedewerkers en andere organisatoren van zakelijke bijeenkomsten. Doel is de deelnemers dusdanig veel gereedschappen mee te geven zodat de eigen toekomstige bijeenkomsten passen bij de nieuwste trends. Convention Bureau Gelderland organiseert de masterclass vanuit zijn rol als kennisinstituut voor zijn partners.

Programma
Het programma start met een informele lunch. Na een kort welkom en een korte kennismaking met de diensten van het Convention Bureau Gelderland, geven de twee sprekers elk hun presentatie. Aansluitend worden de deelnemers uitgedaagd om in kleine teams met de opgedane nieuwe kennis een nieuw event te organiseren. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel in de Pop-up Foodhallen op het Zwitsal-terrein. Na afloop kunnen de deelnemers naar wens genieten van de winterfair die hier ’s avonds plaatsvindt: een sfeervol evenement met pop-up restaurants, foodtrucks, live artiesten en sfeervolle kraampjes. Aanmelden voor de masterclass kan op www.conventionbureau.nl/nl-nl/masterclass-2017.

Convention Bureao Gelderland
Convention Bureau Gelderland promoot Gelderland als destinatie voor zakelijke en feestelijke evenementen. Het bureau bundelt het aanbod van zakelijke en feestelijke mogelijkheden in Gelderland en geeft onafhankelijk, kosteloos en persoonlijk advies bij de organisatie van evenementen. Deze masterclass is een van de activiteiten. Uit eerdere georganiseerde summer- en masterclasses bleek dat deelnemers graag verdiepingssessies wilden op het gebied van trends en duurzaamheid. Thema’s die goed passen bij Gelderland omdat hier veel innovatie plaats vindt op het gebied van Energie- en Milieutechnologie en Green Tech. De masterclass van 14 december is de uitwerking van die gewenste verdieping en is opgepakt samen met Apeldoorn Congresstad.

 

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners