EventTextile voegt exclusief merk toe aan assortiment voor events

25-08-2017 - EVENEMENTENDECORATIE - EventsTextile, inmiddels al bij vele bekend als leverancier van Deco-Fact Maatwerk Textiel voor Events, heeft de exclusieve verdeling van de Le Couchon Grand Pouffe voor Nederland verkregen. Wij zijn dan ook trots om naast het ruime aanbod van textiel mogelijkheden voor events van Deco-Fact, nu deze exclusieve en luxe Le Couchon Grand Pouffe in ons assortiment te mogen aanbieden.

Zoals de naam Le Couchon reeds doet vermoeden, profileert het merk zich in de wereld van de extravagante en modebewuste levensgenieters. De verschillende riante zit en lig poefs tonen dan ook een duidelijk contrast tussen overweldigende, extravagante barok enerzijds plus eenvoudig duidelijk minimalisme anderzijds.

De Le Couchon le Grand Pouffe van de Belgische ontwerper Yvan Berthels is met een mix van barok en extravagantie een Special te noemen tussen de Poefs. Elke poef is een met de hand gemaakt baken van kwaliteit en draagt een uniek aluminium label van Le Couchon als garantie op authenticiteit. Een ding is zeker, Le couchon heeft een passie voor gewaagd, uniek en exclusief design.

Genieten van de zon op exotische stranden, sensuele feesten bij het zwembad of ontspannen in de wellness. De stijlvolle Le Couchon collectie is dan ook uitermate geschikt voor zowel binnen als buitengebruik dankzij het waterafstotende materiaal Dryfeel dat anti-rot en schimmel vrij is. De outdoor stof is bovendien beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Bestand tegen vlekken, UV-stralen, water en weersinvloeden plus eenvoudig te reinigen.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. DCRT Event Decorations & Styling

  Uw partner voor het creëren van bijzondere sfeerbelevingen.
 2. van der Maarel Eventstyling

  Sfeerconcepten voor elk type event
 3. Fraai Projecten Decor en Event Styling

  ‘Wow’, een klein en simpel woord dat op tal van manieren wordt geuit.
 4. Thearent Group

  “We create your world of imagination with our creative textile solutions”.
 5. Wolterinck Event Decoration

  Bij Wolterinck Event Decoration draait alles om het creëren en bouwen van mooie groene belevenissen. Voor u, uw...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners