Eva Cortenbach verruilt reclamewereld voor live communicatie en events bij Fjuze

16-08-2017 - EVENEMENTENBUREAU EVENTMARKETING - Eva Cortenbach (34 jaar) is recent gestart bij Fjuze waar zij verantwoordelijk is voor strategie, groei en marketing. Met ruim 10 jaar ervaring bij reclamebureaus als Saatchi & Saatchi, Grey en Launched maakt zij hiermee de overstap naar de wereld van live communicatie en events.

Eva Cortenbach: “Het is tijd voor iets anders. De wereld om ons heen verandert. Consumenten zijn kritischer, willen ervaringen en zijn op zoek naar ‘de echtheid van dingen’. Dit vraagt om een andere aanpak van je marketingcommunicatie-activiteiten: vanuit het verhaal van een merk een event creëren met als resultaat waardevolle content en dit het startpunt van een campagne maken. Het moet 2-richtingsverkeer zijn, niet meer alleen zenden. Doen in plaats van zeggen. In Fjuze vond ik de perfecte club enthousiaste mensen om deze gedachten verder vorm te geven en met hen samen door te ontwikkelen.”

Klaas Rohde, directeur van Fjuze: “De overstap van Eva naar Fjuze staat symbool voor de ontwikkeling die we ook in de markt zien, van traditioneel reclame maken naar beleving via events. In dat laatste zijn we bij Fjuze goed en Eva in dat eerste. Een sterke combinatie van merkstrategie en events. Eva is een perfecte aanvulling op ons team om onze ingeslagen koers te versterken.”

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Amplify Eventmarketing

  Welkom bij Amplify EventMarketing
 2. D&B eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 3. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 4. GameEvents

  GameEvents is het organisatiebureau gespecialiseerd in Interactieve...
 5. Foundation Riga Tourism Development Bureau

  Betaalbaar, betrouwbaar en veilig- Riga de perfecte meeting & event locatie van...

EventBranche supporting partners