Escape room op stoomschip ss Rotterdam opent deuren

22-08-2017 - EVENEMENTENLOCATIE SCHIP - De langverwachte escape room aan boord van het majestueuze stoomschip ss Rotterdam heeft vandaag haar deuren geopend. De afgelopen weken is de escape room meerdere malen getest door verschillende escape room experts en het personeel van het ss Rotterdam. Vanaf vandaag is de escape room open voor het grote publiek.
Het verhaal van de Escape Room ss Rotterdam is gebaseerd op de mysterieuze geheimen van de kapitein. Dit verhaal speelt zich af eind jaren ’90 ten tijde dat de rederij Premier Cruises het schip overnam van de Holland-Amerika Lijn en het schip de naam ss Rembrandt kreeg.

De escape room aan boord van het ss Rotterdam bestaat uit twee identieke ruimtes. Deze ruimtes fungeerden vroeger als koelcellen en zijn gelegen op het D Deck dat zich onderin het schip bevindt. De deelnemers worden ‘opgesloten’ in één van deze oude koelcellen. Tijdens het ontsnappingsspel is samenwerking tussen de deelnemers een vereiste om de juiste aanwijzingen en codes te vinden, de juiste verbanden te kunnen leggen en om de raadsels uiteindelijk op te kunnen lossen. De deelnemers krijgen slechts 60 minuten de tijd om alle geheimen van de kapitein te ontrafelen. Spanning en sensatie, dat zijn de sleutelwoorden in de Escape Room ss Rotterdam. Uiteraard kan de escape room ook worden gecombineerd met diverse activiteiten aan boord van het ss Rotterdam zoals een lunch, diner, borrel, meeting, event, rondleiding of overnachting aan boord van het schip.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. ss Rotterdam

  ss Rotterdam, The start of new memories!
 2. Constant in Beweging

  Constant in Beweging heeft meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en is de grondlegger van de...
 3. AFAS Live

  AFAS Live: hét podium voor uw zakelijk evenement! Van awardshow tot modeshow,...
 4. Dierenpark Amersfoort

  Feesten en vergaderen tussen de dieren
 5. Safari Meeting Centre midden in Burgers’ Zoo

  Het Safari Meeting Centre is een professioneel congrescentrum in Burgers’ Zoo...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners