Een+aftermovie+binnen+24+uur+met+GIG+Creative+Film+Production
Persberichten

Een aftermovie binnen 24 uur met GIG Creative Film Production

EVENEMENTEN VIDEO REGISTRATIE - Aftermovies zijn een hot item op events tegenwoordig. Hoe eerder deze aftermovie wordt opgeleverd hoe beter. De bezoeker is vandaag de dag verwent door de snelheid van social media. Dat is waar GIG creative film production op inspeelt.

Een event is niet langer alleen de avond zelf, maar het traject van voorpret tot en met de na-beleving. Aftermovies zijn hierbij een mooi extra bindmiddel in, je weet wel van die films die een avond laten herbeleven. Maar denk je eens in dat de bezoeker de volgende dag wakker wordt, nog enigszins versuft door de dosis beleving van de avond ervoor en hij krijgt de aftermovie al gepresenteerd. Opnieuw geprikkeld door het fantastische event. Die mogelijkheid is er!

Met een 24-uurs aftermovie maakt GIG creative film production films binnen 24 uur. De filmcrew en een editor zijn aanwezig op locatie en al tijdens het evenement wordt er een professionele film in elkaar gezet. Op deze manier kan de aftermovie direct na het evenement opgeleverd worden en is die klaar om te delen voor maximaal bereik. Bij GIG beloven ze met deze werkwijze een oplevering binnen maximaal 24 uur.

Niets is te gek. Met film kun je namelijk alle kanten op. Ook op events wordt bewegend beeld steeds belangrijker. Denk aan droneshots, timelapses, video mapping, openingsfilms of zelfs interactie met de bezoeker die op zijn telefoon een filmpje te zien krijgt, waarin hij persoonlijk wordt aangesproken.

Zie je ook mogelijkheden? Neem eens contact op met Marleen Pulles van GIG creative film production. Ze helpt je graag verder met je ideeën. GIG creative film production is een jong en dynamisch video productiebedrijf gevestigd in de parel van het zuiden, Breda. Bij GIG maken ze krachtige en sprekende films en animaties, van idee onder de douche tot het verspreiden van het resultaat en alles daar tussenin. Dit doen zij bijvoorbeeld voor bureaus, merken, artiesten en het bedrijfsleven.

Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar: marleen@gigentertainment.nl
Tel: 076-5324807, www.gigentertainment.nl

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.