Claus & Papa’s Beach House: evenementenlocaties klaar voor eindejaarsevenementen

13-11-2017 - EVENEMENTENLOCATIE - Het aftellen tot Kerst is begonnen en dat betekent dat Claus en Papa’s Beach House weer volop in kerstsferen treden. Dit jaar staan er meer activiteiten dan ooit tevoren op het programma. Families en vrienden hebben ruime keuze uit culinaire diners, live muziek, bowling en heel veel ander entertainment in een sprankelende kerstomgeving.

A Brazilian Christmas 

Het kerstdiner van BARRACA Rodizio Grill & Bar staat in het teken van authentieke Braziliaanse smaken en een gezellige kerstsfeer.

Tijdens het royale rodizio diner lopen Passadores rond met grote vleesspiezen met o.a. Picanha (staartstuk), Frango (kippendij), Cordeiro (lamsbout), een speciale kerstspies en nog veel meer! De live performance van de Braziliaanse zanger Celio Roberto Silvia geeft eerste en tweede kerstdag in Barraca een gouden randje.

  • Kerst op het plein 

The Patio in Claus verandert van 22 t/m 27 december tussen 15.00 en 23.00 uur in een betoverend mooi indoor kerstplein! De deuren staan wagenwijd open voor jong en oud om elkaar uit te dagen voor een potje curling of air hockey, om te genieten van heerlijke winterse hapjes en drankjes uit onze foodtruck of om de vrolijke ambiance mee te krijgen. Met de bekendste kersthits van onze DJ zal de kerstfeer haar hoogtepunt bereiken.

  • Papa’s Christmas Dinner 

Herinneringen ontstaan aan tafel en dat is waar het tijdens Kerst bij Papa’s om draait. Vrienden en familie komen hier samen in een warme wintersfeer, bij de openhaard in zachte stoelen en genieten van een onvergetelijke Kerst. Het culinaire 4-gangen Papa’s Christmas Dinner wordt tijdens de kerstdagen omlijst door fijne live muziek. Een verscholen plek in de bossen en prachtig liggend aan het water; bij Papa’s Beach House vier je een Kerst die je nog lang bij zal blijven.

  • Bowlen tijdens Kerst 

Tijdens de kerstdagen kunnen vrienden en familie het kerstdiner bij Claus of Papa’s Beach House combineren met een fanatiek uurtje (cosmic) bowlen bij Claus Bowling. Gooi voorafgaand of aansluitend aan het diner een balletje onder het genot van de beste kersthits. Uiteraard kunnen gasten zonder kerstarrangement ook gezellig komen bowlen. Reserveren voor losse banen (zonder arrangement) is mogelijk vanaf zaterdag 10 december 2017.

  • Kerst op z’n Italiaans 

Gasten die graag de kerstdagen combineren met de Italiaanse keuken zijn bij Paparazzi Bar & Terrazzo aan het perfecte adres. Het is dé plek in Claus om een fijne en ongedwongen Kerst te vieren. Het kerstarrangement biedt een bruisend bubbeltje, een verse pizza en twee drankjes. Natuurlijk zijn de kids ook van harte welkom voor een speciaal tarief. Buon Natale!

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners