Amerpodia stelt evenementenlocaties open voor cateraars

05-12-2017 - EVENEMENTENLOCATIE THEATER SCHOUWBURG - Amerpodia stelt evenementenlocaties de Rode Hoed, De Nieuwe Liefde en het Compagnietheater open voor cateraars. Amerpodia; ’Het is ons een groot genoegen om u mede te delen dat wij onze bijzondere locaties mogen openstellen voor externe cateraars.’

Cateraars zijn van harte welkom om het gemak van de professionele keukens van onze evenementenlocaties te ervaren. De afdeling Sales & Events geeft geïnteresseerde cateraars graag een rondleiding door het pand met uiteraard een kijkje in de keuken.

Voor meer informatie, de voorwaarden en het maken van een afspraak voor de rondleiding kunt u contact opnemen met afdeling Sales & Events sales@amerpodia.nl of 020-5891680.


Over Amerpodia;
Vier historische panden in Amsterdam verbonden middels de gracht. Rode Hoed, De Nieuwe Liefde, Compagnietheater en Felix Meritis bundelen hun krachten in Amerpodia. De monumentale panden zijn beschikbaar voor diverse evenementen; van een zakelijk congres, vergadering of presentatie tot een persoonlijk diner, feest of huwelijk. Met de opbrengsten van de verhuur van onze panden realiseren we onze culturele ambities en activiteiten en proberen we nieuwe perspectieven en inzichten te bieden en mensen te verbinden. Felix Meritis is op dit moment gesloten wegens een grondige renovatie.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Studio's Aalsmeer

  Studio’s Aalsmeer: Hét decor voor beurzen, congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen. De...
 2. Philharmonie

  Congreslocatie voor inspiratie en succes
 3. Compagnietheater

  Het Compagnietheater is al jarenlang bekend als theater en ideaal voor evenementen van congres voor 410 personen tot...
 4. AFAS Circustheater

  Het AFAS Circustheater heeft al meer dan 100 jaar theaterhistorie en is tegenwoordig vooral beroemd door de...
 5. Zwolse Theaters

  Zwolse theaters, waar men samenkomt voor ontmoeting, beleving en cultuur. De historische schouwburg Odeon en het...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners