AccorHotels kiest AVEX als preferred supplier in de Benelux

09-08-2017 - EVENEMENTENTECHNIEK AUDIOVISUEEL - Ongeveer een jaar geleden nam AVEX het failliete Hulskamp over. Daardoor ontstond een nog krachtiger totaalleverancier op het gebied van audiovisuele oplossingen. De mix van vaste installatie en (evenementen)verhuur slaat aan. Voorbeeld? AccorHotels heeft voor AVEX gekozen als nieuwe preferred supplier van haar hotels in de Benelux.

Met 4200 hotels in 95 landen is AccorHotels één van ‘s werelds grootste hotelketens. Daarnaast zijn er 250.000 hospitality experts werkzaam bij deze Europese marktleider. Met dit preferred supplierschap krijgt AVEX de mogelijkheid om in alle 140 AccorHotels in de Benelux de audiovisuele dienstverlening op gebied van vaste installatie (inclusief service & onder-houd) en Evenementen & verhuur te verzorgen.

AVEX onderhoudt al jaren een goede relatie met o.a. Novotel Amsterdam City en Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Daarnaast zijn onlangs het Novotel Amsterdam Schiphol Airport en Mer-cure Hotel Amsterdam City van de nieuwste audiovisuele technieken voorzien. Waaronder digi-tale bewegwijzering en projectiemiddelen in de vergaderruimten. 'We zijn zeer verheugd dat AccorHotels voor AVEX heeft gekozen als preferred supplier op gebied van audiovisuele dienstverlening. Door een sterke focus en inlevingsvermogen binnen deze branche kunnen we als leverancier veel betekenen voor AccorHotels in de Benelux. Wij geloven in een samenwerking waarbij wij onze kennis en ervaring kunnen delen met onze partner', aldus René Schaddelee, die eerder al het preferred partnership van zijn bedrijf met Dutch Venue Association (DVA) bekend maakte.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. AVEQ

  AVEQ Congress Support is een uniek samenwerkingsverband van specialismen die binnen de AVEQ groep aanwezig zijn.
 2. Bijman Audiovisueel

  Bijman Audiovisueel verzorgt licht- beeld- en geluidstechniek voor corporate events. Met grote zorg en aandacht...
 3. Pronorm

  Pronorm is als audiovisuele dienstverlener leidend op het gebied van urban experiences.
 4. Fabulous Rental

  Fabulous Rental is uw complete audiovisuele partner voor al uw events.
 5. Univate

  audiovisueel, innovatie, spectaculair, corporate events, communicatie projecten, partner, totaal belevenissen

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners