100%2Djarig+jubileum+Citro%C3%ABn+uitgebreid+gevierd+bij+EVM19
Persberichten

100-jarig jubileum Citroën uitgebreid gevierd bij EVM19

Het weekend van 10, 11 & 12 augustus stond bij evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 volledig in het teken van Citroën. Het automerk bestaat 100 jaar en dat werd groots gevierd.

De organisatie kijkt terug op een prachtig weekend waarin duizenden leden van meer dan dertig autoclubs en andere liefhebbers zich konden vergapen aan nieuwe, maar voornamelijk oude modellen als de karakteristieke 2CV’s, de DS, HY’s en Traction Avants. Het 22 hectare grote terrein van EVM19 is hiervoor omgetoverd tot een heus festivalterrein, compleet met festivalcamping en Franse markt met landelijke lekkernijen, brocante en (oldtimer) auto-onderdelen. Diverse Citroën-foodtrucks maakten het feest compleet. Zowel camping gasten als daggasten ontbrak het aan niets!

WIl jij dat nou ook? 
EVM19 is op alle dagen exclusief af te huren voor een bedrijfsevenement, beachparty, festival of sportdag. Door de unieke ligging midden in de natuur aan de Rijn krijgen bezoekers bij EVM19 altijd een fijn vakantiegevoel! Kijk op www.evm19.nl voor meer informatie en mogelijkheden voor uw eigen evenement.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.