%C3%89%C3%A9n+van+de+grootste+conferentie+hotels+in+Europa+opent+haar+deuren+in+Ven+Amsterdam
Persberichten

Één van de grootste conferentie hotels in Europa opent haar deuren in Ven Amsterdam

Amsterdam, 2 juli 2018 - Vandaag opent Park Inn by Radisson Amsterdam City West **** haar deuren, gevestigd in het voormalig KPN hoofdkantoor. Een design hotel, pal naast het Sloterdijk station in Amsterdam West. Designer Karim Rashid ontwierp het kleurrijke interieur van het 476 kamers tellende hotel, dat onderdeel is van Ven Amsterdam; een plek waar zakendoen, overnachten en ontspanning op een - voor Nederland - unieke wijze, samenkomen.

De 476 ruime kamers zijn voorzien van kleurrijke grafische prints en organische vormen; kenmerkend voor de wereldberoemde ontwerper Karim Rashid. Naast verschillende felgekleurde vergaderzalen, is de 680 vierkante meter tellende ballroom één van de paradepaardjes van het hotel. Mede door het open balkon, zoals in een theater, biedt de ruimte - die verdeeld is over twee verdiepingen - zitplekken voor 750 gasten. Daarmee is dit hotel één van de grootste conferentie hotels in Europa en verreweg de modernste in de snelgroeiende stad Amsterdam.

Het nieuwste Park Inn by Radisson hotel heeft een meeting academy; een boulevard met 19 verschillende zalen die allemaal verbonden zijn met drie break-out ruimtes en voorzien van state-of-the-art technologie. Voor ontbijt, lunch en diner kunnen gasten terecht bij restaurant ‘The Den’ op de begane grond. De lounge biedt ruimte en mogelijkheden genoeg voor informele afspraken of een drankje.

 

Ven Amsterdam

Park Inn by Radisson Amsterdam City West is gevestigd in Ven Amsterdam, het eerste complex in Nederland waarbij zakendoen, overnachten en ontspanning op een - voor Nederland - unieke wijze samenkomen. Het hotel is per trein bereikbaar vanaf Schiphol in slechts 10 minuten en vanuit het stadscentrum in 5 minuten. Daarnaast heeft het hotel een grote parkeergarage met een capaciteit voor 200 auto’s.
 

Yilmaz Yildirimlar, Area Senior Vice President voor de Radisson Hotel Group Midden- en Zuid-Europa:

“We hebben lang uitgekeken naar deze prachtige toevoeging van dit unieke MICE product aan onze groep. Dankzij de medewerking en het vertrouwen vanuit de eigenaarsgroep Omnam brengen we een gloednieuwe Park Inn by Radisson ervaring naar een van de meest levendige en creatieve steden ter wereld. Op dit moment exploiteren wij vier hotels in Amsterdam, een stad die vorig jaar 17 miljoen bezoekers trok en 180 verschillende nationaliteiten herbergt.”

 

Özgen Sağinc, General Manager van Park Inn by Radisson Amsterdam City West:

“We zijn veel meer dan een traditioneel hotel voor de zakelijke markt. We hebben een bruisende, kleurrijke en energieke designer hospitality hub gecreëerd die past bij het imago van Amsterdam; één van de meest bezochte, geliefde en innovatieve steden ter wereld. Samen met mijn team garandeer ik de wereldreizigers maar ook de lokale gasten die het Park Inn by Radisson Amsterdam City West bezoeken een absolute wow-ervaring.”

 

Karim Rashid, Designer of VEN:

“Geïnspireerd door mijn overtuiging dat de eigentijdse fysieke wereld warm, zacht, menselijk en aangenaam kan zijn, vult Park Inn by Radisson Amsterdam City West een stralend spectrum van ervaringen in waar gasten van kunnen genieten.”

 

Park Inn by Radisson Amsterdam City West is onderdeel van Radisson Hospitality AB.
Ga voor meer informatie naar https://www.parkinn.com/hotel-amsterdam-west

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.