Young+Events+catert+40+stands+op+Franse+beurs
Nieuws

Young Events catert 40 stands op Franse beurs

Twee weken voor aanvang van de SIAL in Parijs werd Young Events benaderd voor de beurs-/standcatering van een 40-tal Nederlandse stands.

'De reden voor deze last minute opdracht was dat een concullega op het gebied van beurscatering met onmiddellijke ingang zijn activiteiten had stopgezet. Gezien de zeer korte voorbereidingstijd was dit een echte last minute opdracht met grote gevolgen', aldus Jacco de Jong, eigenaar van Young Events.

'Twee weken van intensieve voorbereiding werden rijkelijk beloond tijdens de SIAL', aldus De Jong. 'De professionele aanpak heeft gezorgd voor zeer veel positieve reacties en nieuwe buitenlandse opdrachten.'

Explosieve groei
Naast de party- en catering afdeling in Nederland verzorgt Young Events al ruim negen jaar klein- en grootschalige beurs- en standcatering in onder meer Berlijn, London, Moskou, Köln en uiteraard Nederland. Young Events maakt momenteel een explosieve groei door op het gebied van internationale beurscatering. Volgens de Jong uiteraard een zeer welkome ontwikkeling in de huidige tijd waar veel bedrijven het moeilijk hebben. Young Events betrekt deze week een nieuw bedrijfspand gelegen aan de A15 ter hoogte van Vuren, en is dus helemaal klaar voor de toekomst.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.