Xsaga+wint+European+Best+Event+Award
Nieuws

Xsaga wint European Best Event Award

Xsaga viel tijdens European Best Event Awards in Milaan tot twee maal toe in de prijzen. Zowel de opening van de Hermitage Amsterdam en de aftrap van de Inspirat140n campagne voor het 140-jarig bestaan van de Bijenkorf werden beloond met een Europese event award.

In het Spazio Eventiquattro in Milaan werden de winnaars van de Best European Event Award vandaag bekend gemaakt tijdens de vijfde editie van deze gerenommeerde eventprijs. In het totaal waren er bijna 100 inzendingen van Europese eventbureaus. Naast Xsaga ging ook Winkelman en Van Hessen met aan event award naar huis.

Frans van der Avert
'De opening van de Hermitage Amsterdam door Xsaga (zie foto) won de eerste prijs in de categorie Best Notoriety/Press event. De rol die het evenement heeft gespeeld in de internationale marketingcampagne van het nieuwe museum was essentieel. De overweldigende aandacht van de massaal aanwezige internationale pers, zorgde ervoor dat deze eerste ‘ambassade’ van de Hermitage St Petersburg in één keer op de kaart werd gezet', kijkt eventmarketingbureau Xsaga terug naar het event. De gouden ster die hoofd Communicatie & Educatie van de Hermitage Amsterdam, Frans van der Avert en creatief directeur van Xsaga, Patrick Roubroeks, vandaag in Milaan overhandigd kregen, vormt een kroon op het werk van beide organisaties.

In de categorie Celebration/Festivity won Xsaga de 2e prijs, een zilveren olifant voor het openingsevenement van de jubilerende Bijenkorf. Xsaga ontwikkelde en produceerde een creatief evenement van hoogstaand niveau dat als aftrap diende van de jubileumcampagne ‘Inspirat140n’ ter gelegenheid van het 140 jarig bestaan.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.