Xsaga organiseert openingsevenement voor Dutch Media Week

08-09-2017 - EVENEMENTENBUREAU CONCEPTONTWIKKELING - Ter gelegenheid van de start van de Dutch Media Week in Hilversum werd Xsaga aangezocht een bijzondere productie te verzorgen. De producent uit Amsterdam benaderde de Radio 2 dj en kunstenaar Ruud de Wild om samen het creatieve vormconcept en de muzikale invulling uit te werken ‘tegen de gevel van het Raadhuis van Dudok’.

De samenwerking resulteerde in een prachtige en kleurrijke hommage die de titel ‘In the days before Rock ‘n’ Roll’ meekreeg, naar het bekende nummer van Van Morrison waarin hij met zijn oor gekluisterd aan de radio ‘Station Hilversum’ ontvangt.

Dudok in Concert werd een ode aan de mediastad en aan de toenmalige stadsarchitect Willem Marinus Dudok die, met niet minder dan 47 gebouwen, de stad zijn uiterst herkenbare en internationale karakter gaf.

>> Bekijk de uitzending op NPO 1: Dudokconcert

Aan het programma werd meegewerkt door een keur aan Nederlandse artiesten waaronder de 3JS, Fresku, Julia Zahra, Angela Groothuizen en Frank Boeijen. De muzikale harteklop van het programma werd geslagen door het Metropole Orkest dat middels spectaculaire videomontages tegen de gevel tot ons kwam. De NOS zond het programma live en primetime uit op NPO 1 en pakte enorm uit middels de modernste registratietechnieken waarmee ‘Dudok in Concert’ een
showcase werd van ‘de media-, en maakstad Hilversum’.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Verschoor Events

  Bij Verschoor Events organiseren wij telkens weer de mooiste belevingen tijdens uw incentive, evenement of groepsreis.
 2. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 3. Xsaga

  Bij Xsaga hebben wij een grote passie voor mensen en merken.
 4. Foundation Riga Tourism Development Bureau

  Betaalbaar, betrouwbaar en veilig- Riga de perfecte meeting & event locatie van Noord Europa
 5. D&B eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners