Xsaga organiseert openingsevenement voor Dutch Media Week

08-09-2017 - EVENEMENTENBUREAU CONCEPTONTWIKKELING - Ter gelegenheid van de start van de Dutch Media Week in Hilversum werd Xsaga aangezocht een bijzondere productie te verzorgen. De producent uit Amsterdam benaderde de Radio 2 dj en kunstenaar Ruud de Wild om samen het creatieve vormconcept en de muzikale invulling uit te werken ‘tegen de gevel van het Raadhuis van Dudok’.

De samenwerking resulteerde in een prachtige en kleurrijke hommage die de titel ‘In the days before Rock ‘n’ Roll’ meekreeg, naar het bekende nummer van Van Morrison waarin hij met zijn oor gekluisterd aan de radio ‘Station Hilversum’ ontvangt.

Dudok in Concert werd een ode aan de mediastad en aan de toenmalige stadsarchitect Willem Marinus Dudok die, met niet minder dan 47 gebouwen, de stad zijn uiterst herkenbare en internationale karakter gaf.

>> Bekijk de uitzending op NPO 1: Dudokconcert

Aan het programma werd meegewerkt door een keur aan Nederlandse artiesten waaronder de 3JS, Fresku, Julia Zahra, Angela Groothuizen en Frank Boeijen. De muzikale harteklop van het programma werd geslagen door het Metropole Orkest dat middels spectaculaire videomontages tegen de gevel tot ons kwam. De NOS zond het programma live en primetime uit op NPO 1 en pakte enorm uit middels de modernste registratietechnieken waarmee ‘Dudok in Concert’ een
showcase werd van ‘de media-, en maakstad Hilversum’.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. VervoersProjecten Nederland

  VPN zorgt ervoor dat uw evenement, bijvoorbeeld een grootschalig bedrijfsuitje of (inter)nationaal congres, een begin...
 2. Stage Entertainment Theaterarrangementen

  Live entertainment is puur en staat voor passie, emotie en creativiteit. Deze waarden zetten wij ook in als...
 3. Amplify Eventmarketing

  Welkom bij Amplify EventMarketing
 4. GameEvents

  GameEvents is het organisatiebureau gespecialiseerd in Interactieve Evenementen. Onze Games zijn zeer geschikt als...
 5. België Toerisme Wallonië - Ardennen

  Meet in Green in het zuiden van België

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners