Wunderland Kalkar blijkt ideale locatie voor evenement van Trivago

08-11-2017 - EVENEMENTENLOCATIE ATTRACTIEPARK - In juni 2017 mocht Wunderland Kalkar een driedaagse bijeenkomst inclusief overnachting organiseren voor het 260-koppige, internationale IT-team van Trivago. 'Wat een topevent was dat! De groep kwam aan per schip en werd verwelkomd met een feestelijke borrel in onze tropische beachbar', aldus het team van het attractiepark en eventlocatie.

Het eventteam van de Duitse evenementenlocatie kijkt tevreden terug: 'Na het geheel verzorgde diner in ons restaurant, startte een lan party in ons museum, terwijl een DJ er buiten een gezellige party van maakte. De volgende dag bestond uit een divers programma, o.a. een conferentie met workshops en plenaire brainstormsessies. Logistiek gezien een aardige uitdaging, maar wel één waar wij graag onze tanden in zetten! Naast hard werken was er voor de groep ook veel fun georganiseerd. Dag twee werd afgesloten met een zonnige barbecue in de beachbar, waarna het feestje in onze caféstraat tot in de late uurtjes doorging. Voordat we afscheid namen van deze enthousiaste en gemotiveerde groep werd de conferentie succesvol afgesloten met de laatste bijeenkomsten. Wij kijken tevreden terug op drie geslaagde dagen en fijne reacties van de klant. Hier doen we het voor.'    

Nog op zoek naar een unieke eventlocatie voor 2018? Wunderland Kalkar, net over de grens bij Arnhem en Nijmegen is echt iets bijzonders! 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Luchtvaart-Themapark Aviodrome

  Aviodrome is typisch zo’n locatie waar iedere gast vol verwachting naartoe gaat en boordevol inspiratie weer vandaan...
 2. Dolfinarium

  Jouw evenement in het Dolfinarium
 3. Efteling Meetings & Events

  De Efteling biedt voor elk zakelijk gezelschap een unieke beleving in een inspirerende omgeving.
 4. Beekse Bergen

  Beekse Bergen Events
 5. Rode Hoed

  Uniek gelegen aan de Keizersgracht ligt evenementenlocatie de Rode Hoed...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners