Woudschoten+Hotel+%26+Conferentiecentrum+update+eventruimtes
Nieuws

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum update eventruimtes

EVENEMENTENLOCATIE VERGADERLOCATIE - Het Atrium, de training- en vergadervleugel met ruime ontvangstruimte, diverse break-out rooms en executive kamers van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum hebben een facelift gekregen.

In april 2009 opende Woudschoten haar derde vleugel, het Atrium, en nu was de tijd daar om het concept van deze spectaculaire vleugel uit te bereiden.  Het centrale ontmoetingsplein geeft nu het gevoel van groepsdynamiek nog beter weer, waarbij gedacht is aan ruimte en aandacht voor het individu. Er is een werkruimte gecreëerd waar gasten in alle rust kunnen telefoneren of de mail kunnen checken. Ook de mogelijkheid voor creatieve sessies of één-op-één gesprekken is voldoende aanwezig. Eyecatcher in het vernieuwde Atrium is de enorme openhaard met hoekbank, dit zorgt voor een huiselijke sfeer.

De aandacht voor het individu komt ook terug in de gerestylede hotelkamers. In het Atrium bevinden zich de executive kamers. Dit zijn zeer ruime kamers waar de gast naast de basisbehoeften een Nespresso-apparaat voor een lekkere kop koffie en een minibar met o.a. mineraalwater kan vinden.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.