WOP%2Enl+haalt+1500+apotheek%2Dmedewerkers+naar+Beekse+Bergen
Nieuws

WOP.nl haalt 1500 apotheek-medewerkers naar Beekse Bergen

Ruim 1.500 medewerkers van de apotheekformules Kring, Boots en PraqtijkPlus kwamen begin oktober naar Discovery Valley Beekse Bergen voor een eerste gezamenlijk evenement.

In de opdracht die WOP.nl meekreeg kon het evenementenbureau uit Etten-Leur zich prima vinden: Beat Expectations! 'Zo gezegd, zo gedaan. Door de lange relatie met Kring-apotheek wist WOP.nl uitstekend in te schatten welke formule het beste zou werken bij de doelgroep: in vier groepen ontdekten de gasten gedurende de dag 4 werelden. Elke wereld was op eigen wijze ingevuld door middel van catering, activiteiten, entertainment en de aanwezigheid van leveranciers', aldus het evenementenbureau.
 
'De medewerkers leerden elkaar op een leuke manier beter kennen, zagen de lachende gezichten van hun soms onbekende collega’s en maakten kennis met leveranciers op een bedrijvenmarkt die subtiel in het programma was verwerkt. WOP.nl kent de weg bij de Beekse Bergen als geen ander; het ingewikkelde logistieke concept werd dan ook zo georganiseerd dat alle deelnemers een zelfde ‘wow’-ervaring konden beleven. En dat ging zelfs de verwachtingen van Alliance Healthcare te boven', kijkt WOP.nl tevreden terug.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.