Welke+eventprof+transformeert+kazerneterrein+naar+eventlocatie%3F
Nieuws

Welke eventprof transformeert kazerneterrein naar eventlocatie?

EVENEMENTENLOCATIE - De Generaal de Bonskazerne in Grave wordt een karakteristiek centrum voor evenementen, beurzen, congressen en overnachtingen, en de thuisbasis voor het Munitiemuseum De Bons. Eigenaar BOEi is momenteel op zoek naar een nieuwe exploitant voor zeven gebouwen van het kazernecomplex.

De zeven gebouwen die BOEi aanbiedt komen gezamelijk neer op ruim 15.000m2 BVO. De diverse gebouwen bieden een scala aan mogelijkheden. Van slaapzalen tot kantines, van stafgebouwen tot beheerderswoningen, en van wachtershuisje tot filmzaal. Laatst genoemde wordt gerestaureerd in de sfeer uit de jaren '50 en '60. Het terrein en de bebouweing worden in samenspraak met het Munitiemuseum De Bons aangekleed zodat bezoekers de vroegere militaire sfeer kunnen ervaren. De Kazerne wordt tevens verduurzaamd door in de kelder van gebouw H een biomassacentrale te realiseren. Het Munitiemuseum zal vanaf 2018 een plaats krijgen op de kazerne. Als aanvulling hierop zal Ben Junier, bekend van het Discovery programma Combat Dealers, jaarlijks verschillende (inter)nationale evenementen organiseren.

Arno Boon, directeur van BOEi, licht toe: 'De verschillende mogelijke functies die de gebouwen op de Generaal de Bonskazerne bieden, maakt het de ideale locatie voor (groeps)accommodatie voor één- of meerdaagse evenementen, zoals werkbijeenkomsten, beurzen, bedrijfsuitjes en opleidingstrajecten. De mogelijkheid om met zeer grote groepen betaalbaar te overnachten, maakt de Bonskazerne zelfs uniek in Nederland'

Om potentiele exploitanten te informeren heeft BOEi een bidbook opgesteld met alle bouwtechnische informatie, financiele randvoorwaarden en mogelijkheden voor evenementen. Geïnteresseerd? Bekijk hier het volledige bidbook.




 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.