Vineyard Catering versterkt operationeel team met Rick de Louw

06-09-2017 - EVENEMENTENCATERING - Vineyard Catering uit Utrecht versterkt haar operationele team met een nieuwe operationeel manager. Rick de Louw is op 1 september 2017 in dienst getreden bij Vineyard Catering. Rick heeft de afgelopen 2,5 jaar gewerkt bij de Borrelfabriek als operationeel manager. Daarvoor heeft hij 10 jaar gewerkt bij Verhaaf Party Catering, eerst als partymanager en later als operationeel manager.

Eigenaar / directeur Jurgen van Wijngaarden is blij met deze versterking van de operationele afdeling: 'De komende periode richten wij ons voornamelijk op groei in kwaliteit. Behalve dat het altijd leuker is om ons te bellen met een aanvraag én dat wij naderhand een vriendelijkere factuur sturen dan onze concullega’s, denken wij in Rick dé geschikte operationeel manager te hebben gevonden die ervoor zorgt dat de partijen ook het allerbeste worden uitgevoerd.'

'Vineyard staat binnen mijn vakgebied bekend als een bedrijf waar veel aandacht is voor het ambacht, op een vooruitstrevende manier. Maar ook als een plek waar creativiteit, flexibiliteit én structuur goed samengaan. Voor mij is dit een mooie startpositie om van daaruit een bijdrage te leveren aan groei in de gehele kwaliteit', aldus Rick.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Next Kitchen Catering

  Next Kitchen is een innovatief en flexibel cateringbedrijf uit Utrecht dat met veel passie en creativiteit invulling...
 2. Van Dam Catering

  Al vijftig jaar is Van Dam een klinkende naam in Amsterdam Oud Zuid en wijde omstreken.
 3. Grill'nSmoke

  BBQ-cateraar pur sang! Grill’nSmoke is een cateraar die zich volledig heeft gespecialiseerd in BBQ-catering. Zelf...
 4. Party Rent Group

  Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de inrichting van uw...
 5. Arma Verhuur

  Arma is een oer Arnhems bedrijf dat al meer dan dertig jaar bestaat. Sinds 12...

EventBranche supporting partners