Villa Rietvink na ingrijpende verbouwing open voor zakelijke markt

12-09-2017 - EVENEMENTENLOCATIE - Na een grootschalige verbouwing waarbij alles is vernieuwd, is het monumentale Villa Rietvink in Laren omgetoverd tot evenementenlocatie voor exclusieve zakelijke bijeenkomsten.

Villa Rietvink raakte na verschillende functies als woonhuis en kantoorruimte, in verval. Een gezamenlijk burgerinitiatief voorkomt de sloop van de villa, en met succes! Het leidt tot het aanwijzen van Villa Rietvink als gemeentelijk monument. Na een forse investering staat de villa er weer stralend bij. Een nieuwe rieten kap, nieuwe installaties, fris geverfde binnen- en buitenkant, compleet aangelegde tuin; je weet niet wat je ziet! ‘De renovatie is uitgevoerd met behoud van identiteit, waardoor authentieke details nu nog beter tot zijn recht komen', vertelt Timo Kruft, eigenaar van de nieuwe locatie. 'De riante villa is hiermee geschikt gemaakt voor uiteenlopende bijeenkomsten zoals congressen, seminars, vergaderingen, symposia en conferenties.'

De karakteristieke locatie biedt plaats aan circa 150 gasten en bestaat uit een grote plenaire zaal, mooie ontvangstruimtes en circa 15 luxueuze salons en kamers. Samen met high-end faciliteiten, gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en een fantastische bereikbaarheid (aan de A1) is dit dé nieuwe plek voor exclusieve bijeenkomsten. 'We bieden bedrijven rust en ruimte in een stijlvolle en inspirerende omgeving en helpen bedrijven via onze luxe faciliteiten en foodbeleving om hun bijeenkomst naar een hoger niveau te tillen', aldus Kruft.

Kom het ontdekken en ervaren tijdens de open dag op vrijdag 29 september van 14.00 tot 19.00 uur. Natuurlijk leiden we je graag rond door de villa en zorgen wij voor gezellig entertainment en heerlijke hapjes en drankjes. Meld je aan via de website.
Meer informatie is te vinden op villarietvink.nl.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Buitenplaats Amerongen

  Landgoed - Kasteel- Buitenplaats Amerongen combineert historie met eigentijds design. Een uniek landgoed op de...
 2. Buitenplaats Sparrendaal

  Op zoek naar een stijlvolle evenementenlocatie in de buurt van Utrecht? Bij Buitenplaats Sparrendaal worden uw gasten...
 3. Naarderbos

  Naarderbos wordt gekenmerkt door het indrukwekkende uitzicht over het Gooimeer,...
 4. Rode Hoed

  Uniek gelegen aan de Keizersgracht ligt evenementenlocatie de Rode Hoed...
 5. Amsterdam Arena

  Op zoek naar een sportieve evenementenlocatie voor uw business event? De...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners