Time%2DOut+Events+haalt+weer+personeelsevenement+ministerie+binnen
Nieuws

Time-Out Events haalt weer personeelsevenement ministerie binnen

Organisatiebureau Time-Out Events uit Arnhem organiseert al enkele jaren voor circa 1000 werknemers van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de SWZ-personeelsdag. Ook dit jaar sleepte het evenementenbureau het bedrijfsevenement binnen.

'Deze jaarlijkse personeelsdag van het ministerie heeft als uitgangspunt dat het een actieve, gezellige en verbindende sport-en speldag voor iedereen moet zijn. Maar het ministerie wil ook aandacht voor de participatie van de werknemers. Die wens heeft Time-Out Events vertaald in een boordevol en gevarieerd programma waarin ook de werknemers van SZW zelf workshops en clinics kunnen geven over hun passies, hobby's en interesses', aldus Michel Rutten van het evenementenbureau in sportieve en actieve evenementen over het concept van het personeelsfeest.

Rutten: 'Met als gevolg dat de verbondenheid op deze personeelsdag erg groot is. Time-Out Events is er trots op dat het ministerie, na een aanbesteding traject, weer voor organisatiebureau Time-Out Events heeft gekozen om deze fantastische dag te realiseren.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.