TheaRent+preferred+supplier+van+Ahoy+Rotterdam
Nieuws

TheaRent preferred supplier van Ahoy Rotterdam

TheaRent is preferred supplier van evenementenlocatie Ahoy Rotterdam geworden. Tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament dat vorige week in Ahoy plaatsvond, zetten Peter van der Veer (Ahoy) en Michel Wenzel (TheaRent) hun handtekening onder het meerjarige “preferred supplier” contract.

TheaRent is preferred supplier van evenementenlocatie Ahoy geworden voor alle textielfaciliteiten binnen het assortiment: gordijnen, gaasdoeken, horizondoeken, Sound Absorbing baffles, Visual frames en Pipes & drape.

'TheaRent, dat al meer dan tien jaar een breed scala aan evenementen van textielproducten en advies voorziet, is zeer tevreden met het preferred partnership. Niet alleen kan het gepassioneerd bijdragen aan het succes van alle Ahoy evenementen, het beschouwt de samenwerking ook als een erkenning door evenement organiserend Nederland van hun betrouwbaarheid. TheaRent stelt daarom ook zijn diensten en expertise ter beschikking van de organisaties van andere evenementen', aldus directeur Michel Wenzel.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.