The Conferencegame doorbreekt barrières met netwerkspel voor congressen

25-08-2017 - The Conferencegame is een nieuw netwerk- en kennismakingsspel voor conferenties en congressen, die deelnemers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact brengt. Door het vinden van je 'targets', en het spelen en oplossen van minigames, verdien je gezamenlijk punten voor het realiseren van een eindfeest. Hoe meer punten, des te uitgebreider het feest...
Hoe het werkt? Congresdeelnemers maken bij de registratie in de web-based app een selfie. Daarna gaan ze in het spel Gotcha! op zoek naar targets. Ze krijgen foto’s van andere deelnemers waarmee contact gelegd moet worden. Als dat lukt verdienen ze punten en krijgen ze een vraag die het verdere gesprek op gang brengt. Vanaf dat moment zijn de spelers “vrienden” en kunnen ze samen andere minigames, puzzels en raadsels oplossen om meer punten te scoren voor het eindfeest.

Het eindfeest wordt aangeboden in verschillende levels. Gedurende de conferentie kunnen de spelers in de app het feest zien groeien. Het eerste level kan bijvoorbeeld een borrel met frisdrank en nootjes zijn. Het laatste level een feest met band,  cocktailbar en loungeroom.

De invulling van de feestlevels, puzzels, en discussievragen sluit aan bij de conferentie. Samen met de organisatoren bedenkt de gamemaster toepasselijke inhoud. Zo kent het spel standaard drie minigames: Gotcha!, Woordmoord en Smokkelwaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om op maat bonusopdrachten en evenementen toe te voegen. Meer weten? Kijk dan eens op www.theconferencegame.com.

 

 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners