Succesvol netwerkconcept tussen EventBranche en NetworkTables voortgezet en uitgebreid

25-08-2017 - Sinds begin dit jaar is EventBranche.nl een samenwerking aangegaan met NetworkTables om het netwerken tijdens de EventBranche Borrels, en andere evenementen, nog meer te stimuleren en effectiever te maken voor iedereen. Inmiddels is het concept zo succesvol dat de samenwerking wordt voortgezet en uitgebreid naar meerdere evenementen.
Zo vindt er tijdens het Congres Neuromarketing en Events zelfs een verdubbeling van het aantal netwerktafels (20) en doen er 100 bezoekers mee aan de één op één connect sessies van het Nederlandse technologie bedrijf. Ook dit keer kunnen bezoekers weer online meetings aanvragen met als resultaat 5 nieuwe contacten binnen één uur; én een persoonlijk schema waarin precies te zien is wie je, waar en wanneer ontmoet.

Daarnaast is de samenwerking uitgebreid met nog twee evenementen:

Meet Visit.Brussels  - 2 oktober, Strandzuid
Tijdens dit netwerkevent worden MICE-professionals o.a. op de hoogte gebracht van de trends, ontwikkelingen en cijfers op het gebied van toegankelijkheid, evenementen, meetings en incentives. Daarnaast zal er een speeddate plaatsvinden met alle aanwezige MICE-professionals en partners van Visit.Brussels. Aansluitend kunt u de locatie ontdekken en genieten van een bourgondisch walking diner. >> Meer informatie

EvenementOrganiseren L!VE -  23 oktober, Van Nelle Fabriek
EvenementOrganiseren.nl is dé kennisdirectory voor alle organisatoren en opdrachtgevers van een evenement. Op 23 oktober krijgt dit nieuwe platform ook een LIVE editie met diverse pleinen, workshops en kennissessies. Organisatoren, opdrachtgevers en andere eventprofessionals vinden hier alle informatie en benodigdheden voor het organiseren van een geslaagd evenementen.
>> Meer informatie


 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners