Stem nu voor het meest innoverende eventproduct van Nederland!

11-04-2017 - EVENEMENTENBEURS INNOVATIE - Op 13 april 2017, de tweede beursdag van vakbeurs Event 17, wordt voor de eerste keer het Beste Idee Award uitgereikt, de onderscheiding voor het meest innoverende eventproduct van Nederland. In totaal ontving de organisatie 42 inzendingen in de drie categorieën: Culinair: Sfeer & Smaak, Interieur: Creatie & Design en Audiovisueel: Online &Techniek.De deskundige jury heeft zich gebogen over de inzendingen en per categorie 3 innoverende ideeën/producten genomineerd. Stem dus nu op je favoriet; dit kan nog tot woensdag 12 april tot 18:00 uur!

Culinair: Sfeer & Smaak
VR Dining – VR Uil Solutions BV
Ice rolls – Looping Good
Print Je Pannenkoek – Print Je Pannenkoek

Audiovisueel: Online &Techniek
Shake-On – Shake-on BV 
Plugify – Artiesten boek je eenvoudig online
3d Live Experience – Live Legends

Interieur: Creatie & Design
Locatie Centrale – Platform voor leegstaande locaties
Indoor Outdoor Experience – De Schildkamp
Taste the Dutch Masters – SLUIK. & Creative Chef
 

 

Live uitreiking
De live uitreiking van het Beste Idee Award vindt plaats op donderdag 13 april van 16.30 tot 17.30 uur in de Content Village van Event 17. Alle genomineerden presenteren zich hier aan de zevenkoppige jury. Na een kort beraad zal de jury, onder leiding van juryvoorzitter Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl, de winnaars per categorie én de publieksprijs winnaar bekend maken. De uitslag wordt dus door de jury en door het publiek bepaald.

Event 17, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de evenementenbranche, vindt plaats op woensdag 12 en donderdag 13 april 2017 in de Jaarbeurs. Event 17 is ook te volgen op facebook, twitter, en Linkedin.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners