Spaarnelanden laat bedrijf tot leven komen met bedrijfsfestival

03-10-2017 - EVENEMENTENBUREAU - Spaarnelanden, het onderhoudsbedrijf dat in Haarlem e.o. zorgt voor een prettig leefbare en goed bereikbare openbare ruimte, zette haar deuren open en liet het bedrijf in al haar facetten tot leven komen met een bedrijfsfestival. East Side werd betrokken om de invulling en organisatie van hun allereerste Open Dag vorm te geven.

Fotografie: Paul Vreeker

East Side vertaalde de business units Afval en Grondstof, Beheer Openbare Ruimte, Mobiliteit Service, Parkeerservice en Reiniging naar een festivalconcept waarbij de inhoudelijke activatie op het eigen bedrijfsterrein centraal stond. Met onder meer het Ren je Rot-afvalscheidingsspel, de parkeergarage- en fietsenstalling-test en zelf straatnaamborden maken. Toegankelijk voor jong en oud. Dat alles gehost door de eigen medewerkers van Spaarnelanden, die het bedrijf daarmee gezicht gaven.

'Het werd in alle opzichten een zonnige dag', aldus Jelka de Roos, communicatieadviseur bij Spaarnelanden. 'De veelzijdigheid van ons bedrijf verraste de vele bezoekers. Evenals de manier waarop we het ‘kijkje in onze keuken’ presenteerde. De positieve reacties, ook op social media, geven een boost aan de organisatie, intern én extern.'

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. D&B Eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 2. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 3. Amplify Eventmarketing

  Welkom bij Amplify EventMarketing
 4. België Toerisme Wallonië - Ardennen

  Meet in Green in het zuiden van België
 5. Omnivents

  De stoerste evenementen op de mooiste locatie

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners