Sodexo+haalt+met+Floriade+2012+groot+evenement+binnen
Nieuws

Sodexo haalt met Floriade 2012 groot evenement binnen

Sodexo wordt de hoofduitvoerder van het horecaprogramma van Floriade 2012. Dit hebben de partijen gezamenlijk bekend gemaakt.

Op de Floriade komen straks onder meer vijf thematische restaurants, 5 kiosken en een internationaal “Food Festival”. Sodexo zal dit compleet gaan exploiteren.

Na een selectieprocedure van twee jaar is de opdracht verleend aan Sodexo. Paul Beck, Algemeen Directeur van Floriade 2012, is ervan overtuigd dat Sodexo Prestige, de party- en evenementencateraar binnen de Sodexo groep, de juiste invulling zal geven aan het horecaconcept van de Floriade. 'In Sodexo hebben wij een stabiele partner gevonden die een fantastische bijdrage kan leveren aan het succes van deze Floriade, zowel op exploitatie- als op strategisch niveau. Sodexo is een groot, internationaal bedrijf dat oog heeft voor detail en veel aandacht schenkt aan het regionale en seizoensaspect. Daarnaast staat Sodexo hoog aangeschreven op het gebied van duurzaamheid: ons gedachtegoed hierover sluit uitstekend op elkaar aan.'

Hans Rijnierse, Directievoorzitter van Sodexo, zegt trots te zijn op de samenwerking. 'Bij de invulling van het horecaconcept en het productassortiment zullen we ons focussen op het gebruik van regionale en streekproducten. Daarnaast zullen we de samenwerking aangaan met diverse regionale bedrijven. Ook schakelen we enkele honderden tijdelijke arbeidskrachten in die tijdens de Floriade werkzaam zijn in de horeca. Met z’n allen gaan we er een groot succes van maken.'

Binnenkort zal bekend worden gemaakt welke regionale bedrijven zullen participeren in het horecaprogramma: de procedure is inmiddels afgerond.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.