SkyShark+haalt+nieuwste+watersensatie+naar+Nederland%2FEuropa%21
Persberichten

SkyShark haalt nieuwste watersensatie naar Nederland/Europa!

Het Nederlandse bedrijf SkyShark heeft als eerste in Europa de Seabreacher geimporteerd uit Amerika. De boot die op een haai lijkt kan werkelijk alles, van onder water duiken tot sprongen maken. Op topsnelheid gaat de haai 110 km per uur!

Het is een compleet nieuwe sensatie in Nederland, waarbij je wordt afgeschoten als een kanonskogel. Binnen 4 seconden zit je boven de 100 kilometer per uur. Je duikt onder de waterspiegel en ploegt als een torpedo je weg naar je target. Met een immense sprong van wel 6 meter hoog spring je boven het water uit en je voelt je even zo vrij als een vogel totdat de zwaartekracht je weer terug naar beneden trekt. De G-krachten drukken je in je stoel en je schreeuwt om meer en er is meer, veel meer! Nog amper bekomen van de sensationele sprong, spinnen de motoren van dit beest weer op volle toeren en wordt er een waterballet opgevoerd waar jij onderdeel van uitmaakt. Tollend en draaiend over het water, onderwater en in de lucht worden de meest bizarre capriolen uitgevoerd. 

In de SkyShark is ruimte voor één passagier + piloot. Voor degenen die wat minder heldhaftig zijn aangelegd is de SkyShark ook een prima optie. Bij iedere rit kan je aangeven of je mild, gemiddeld of thrilling hard wilt. 

Ieder moment kan de SkyShark in Nederland aankomen. De SkyShark is de eerste periode al volgeboekt door de eerste passagiers, maar ook demonstraties worden regelmatig gegeven. Een SkyShark Experience kost €125,- euro voor een halfuur, maar ook een experience van een kwartier is mogelijk. Alle informatie en mooie beelden vind je op SkyShark.nl

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.