Singer Laren opent deuren nieuwe theaterzaal

06-09-2017 - EVENEMENTENLOCATIE MUSEUM - Na een ingrijpende verbouwing opent Singer Laren officieel het nieuwe theater en de entreefoyer die het museum, theater en beeldentuin met elkaar verbindt.

De nieuwe theaterzaal is compact opgezet als een klassiek lijsttheater, maar met een grote theateropening en een brede zaal, waardoor de afstand tussen toneel en publiek erg klein is. Met de bouw van een nieuw theater ontstaat ook de kans om een nieuwe entreefoyer te realiseren die het theater, museum, villa en beeldentuin met elkaar verbindt. De nieuwe foyer is het kruispunt, een ‘cultureel dorpsplein’. Het is een ongedwongen, culturele ontmoetingsplek van waaruit alle onderdelen van het Singer complex apart te bereiken en te gebruiken zijn. Behalve de theaterzaal en de museumzalen zijn alle onderdelen - ook de beeldentuin - vrij toegankelijk voor iedereen.

De prachtige ruimtes van het museum, de klassieke villa en het nieuwe theater bieden volop mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. De centrale ligging, de gratis parkeergelegenheid en de theaterzaal met 400 zitplaatsen, maken Singer Laren de ideale locatie voor een productpresentatie of congres. Voor ontvangsten, recepties of een diner zijn de foyer en villa schitterende ruimtes die direct toegang bieden tot de beeldentuin en het dakterras. Maar ook een vergadering of borrel in de artiestenfoyer behoort tot de mogelijkheden. En natuurlijk het museum, trakteer uw gasten op een diner tussen de kunstwerken en een rondleiding.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Het Spoorwegmuseum

  Het Spoorwegmuseum is een unieke locatie voor congressen, symposia en vergaderingen. Het historische Maliebaanstation...
 2. Van Nelle Fabriek

  De Van Nelle Fabriek. Industrieel Rijksmonument en trots UNESCO Werelderfgoed
 3. KNVB Campus

  De gloednieuwe KNVB Campus is dé plek waar onze nationale selecties trainen en...
 4. RAI Amsterdam

  Behalve voor de grote beurzen, congressen en evenementen kunt u bij Amsterdam...
 5. De Kuip Meetings & Events

  Voetballiefhebbers uit het hele land zijn het er al jaren over eens: De...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners