Schoevers+krijgt+award+voor+stand+op+Management+Support+Event
Nieuws

Schoevers krijgt award voor stand op Management Support Event

Op de vakbeurs Management Support Event ’10 kreeg Schoevers de Award voor beste invulling van het beursthema.

Een vakkundige jury beoordeelde 110 beursstands op beste toepassing van het centrale thema voor de Management Support Event: get inspired. Aankleding, activiteiten en benadering van de beursbezoekers waren hierbij de criteria.
 
‘In onze brainstorm over de invulling van het beursthema kwam de vraag naar voren: wie inspireert jou, in je leven en in je loopbaan? Dit werd de insteek waarmee we de 4600 managementondersteuners aanspraken die MSE ’10 bezochten’, aldus Anne van der Weijden/PR & communicatiemanager Schoevers.

‘De standinrichting moest verrassen, inspiratie draait immers om out of the box-denken. We kozen voor een kleurrijke kermistent. Hier lieten we bezoekers aan de hand van fotokaarten een keuze maken uit 8 inspirerende persoonlijkheden zoals Oprah Winfrey, prinses Máxima, Erica Terpstra e.d.. Ter afronding van het standbezoek ontving elke bezoeker een kaartje met een persoonlijke inspiratieboodschap. Met die boodschap willen we managementsupporters stimuleren na te denken over hun loopbaan, in beweging te blijven en zich te ontwikkelen. Helemaal passend bij de missie van Schoevers.’

Oprah Winfrey
De jury was unaniem eens dat Schoevers het beursthema get inspired tot in de puntjes had doorgetrokken. Met ludieke spelletjes zoals een Rad van Fortuin konden de beursbezoekers een bij het thema passende prijs winnen, namelijk het Grote Inspiratie Doeboek. De standbemanning droeg get inspired-shirtjes passend bij de eigen Schoevers-huiskleuren zwart en blauw. En ook de gadgets sloten aan op het thema: iedere standbezoeker verliet de beurs met een get inspired-shopper. Managementondersteuners raken overigens het meest geïnspireerd door Opray Winfrey. Deze keuze wordt direct gevolgd door prinses Máxima en Erica Terpstra.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.