Save the date: Festivak, 15 & 16 november, Jaarbeurs Utrecht

12-09-2017 - EVENEMENTENBEURS - De 21e editie van Festivak, dé vakbeurs voor organisatoren van festivals en (grootschalige-)evenementen, vind dit jaar plaats op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht. In twee dagen wordt u op de hoogte gebracht van de trends en noviteiten binnen de (publieks)evenementenbranche. Een ‘must’ als je werkzaam bent in, of toeleverancier bent aan, deze enerverende bedrijfstak.

Ook in 2017 zal de complete evenementensector elkaar weer in twee dagen ontmoeten. Ruim 6.000 professionals uit verschillende branchegroepen vinden op Festivak praktische oplossingen en vele innovaties voor hun evenementen. Traditioneel zal de beurs op de eerste beursdag worden afgesloten met de grootste brancheborrel uit de evenementenbranche.

Festivak: innovatief, sterk inhoudelijk programma en een uniek netwerkmoment
Bij het organiseren van een event; publiek of privaat, groot of klein, binnen of buiten moeten alle facetten optimaal in orde zijn. In het huidige evenementenlandschap zien we steeds meer samensmeltingen en samenwerkingsverbanden om te zorgen dat de events optimaal worden georganiseerd. Daarbij moeten organisatoren niet alleen creatief zijn in de manier waarop zij bezoekers voor zich winnen, maar ook om ze te behouden en loyaliteit op te bouwen. De vraag naar innovatieve en unieke oplossingen zowel on- als offline neemt daardoor toe.

Wil je dus volledig op de hoogte zijn van innovatieve oplossingen in de evenementenbranche?Bezoek dan Festivak. Naast een inspirerende beursvloer wordt er veel aandacht besteed aan een sterk inhoudelijk programma waar praktijkcases en actuele onderwerpen ruimschoots aan bod komen! Zo vindt u praktische informatie over alle denkbare zaken die komen kijken bij de organisatie van een evenement, zoals facilitaire voorzieningen, dienstverlening, marketing, locaties, techniek, catering, verhuur, decoratie... etc.

Bezoek aan de beurs is kosteloos. Voor meer informatie en registreren kijk op www.festivak.nl.

1 Reacties

The Recipe, de live band voor events en festivals, geeft woensdag 15 november op de Festivak party een voorproefje van onze festivalshow 2018.
Organiseer je een evenement of ben je op een andere manier betrokken bij de programmering van festivals en heb je interesse om deze showcae bij te wonen? Neem dan contact op met Raimond van Maanen: raimond@therecipe.nl
Raimond van Maanen, The Recipe @ 13-09-2017 14:49 uur

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners