Save the Date! 25 + 26 juni Inspiratietrip Mechelen

26-03-2018 - Op 25 en 26 juni 2018 organiseert Eventbranche.nl in samenwerking met congresbureau Meet in Mechelen een 2-daagse inspiratietrip naar Mechelen (België). Deze inspiratietrip is speciaal voor event organisers en meeting planners uit de MICE & Evenementenbranche en bestaat uit een compleet 2-daags programma inclusief overnachting en vervoer vanaf Utrecht CS.

Benieuwd naar wat Mechelen je heeft te bieden op het gebied van zakelijke evenementen en/of groepsreizen? Dan is het vanaf vandaag mogelijk om alvast een voorinschrijving te doen via een mail naar meetinmechelen@mechelen.be t.a.v. Kurt Callaert. Geef in deze mail een korte motivatie van je beweegreden om mee te gaan.

Twijfel je nog? Houd dan onze nieuwsbrief in de gaten. Meer nieuws over de trip en het volledige  programma volgt. De inspiratietrip wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner in vervoer Verschoor Events.       

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Verschoor Events

  Bij Verschoor Events organiseren wij telkens weer de mooiste belevingen tijdens uw incentive, evenement of groepsreis.
 2. VervoersProjecten Nederland

  VPN zorgt ervoor dat uw evenement, bijvoorbeeld een grootschalig bedrijfsuitje of (inter)nationaal congres, een begin...
 3. België Toerisme Wallonië - Ardennen

  Meet in Green in het zuiden van België
 4. Foundation Riga Tourism Development Bureau

  Betaalbaar, betrouwbaar en veilig- Riga de perfecte meeting & event locatie van Noord Europa
 5. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  SCIB is de overkoepelende organisatie die Zwitserland promoot als bestemming voor meetings, incentives, congressen en...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners