Sandton+Hotel+de+Roskam+vaste+locatie+voor+RTL4+programma+Hotel+De+Toekomst
Nieuws

Sandton Hotel de Roskam vaste locatie voor RTL4 programma Hotel De Toekomst

Sandton Hotel De Roskam in Rheden zal vanaf 12 januari 2011 gedurende 8 weken te volgen zijn als Hotel De Toekomst in het gelijknamige televisieprogramma op RTL4.

Dit nieuwe programma draait om re-integratie in het arbeidsproces van acht langdurig werkzoekenden. Zij krijgen de kans een functie binnen het hotel aan te leren met uiteindelijk een baangarantie binnen Sandton Hotels, of programmasponsor Tempo-Team. Martijn Krabbé is de presentator van de serie die op woensdagavond om 20.30 uur wordt uitgezonden. Het programma in De Roskam in Rheden wordt geproduceerd door Niehe Media.

MVO-beleid
Sandton Hotels heeft zich achter het idee voor het programma geschaard omdat het volledig past in het door de hotelketen gehanteerde MVO-beleid. Daarnaast speelde mee dat door de samenwerking met het televisieprogramma de reeds geplande renovatie versneld kan worden uitgevoerd.

Geen overlast
Mede-eigenaar/directeur Sandton Hotels Gui de Vries: 'We nemen het project uiterst serieus. Uiteraard willen we hiermee aandacht genereren voor onze hotels en een visitekaartje afgeven. Het programma wordt goed voorbereid en er zijn strikte afspraken gemaakt met de producent. Zo zal de aanwezigheid van de filmploeg geen enkele inbreuk maken op de privacy van onze gasten en gegarandeerd geen overlast veroorzaken. Het programma is een geweldige kans om te laten zien waar het in ons vak om draait. Ik ben ervan overtuigd dat we de acht kandidaten, allen met de juiste instelling, op weg kunnen helpen bij een loopbaan in de gastvrijheidssector. Misschien wel in De Roskam, dat mede door hun inzet straks weer in volle glorie tot de mooiste hotellocaties van de Veluwe behoort.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.