Reserveer nu de beste plaatsen bij Dinnershow Pandora

03-10-2017 - ARRANGEMENTEN ADVERTORIAL - De planning voor de eindejaarsevenementen is al in volle gang. Het jaar afsluiten met een feestelijke toost? Nu de wind weer in de zeilen zit, collega's bedanken en 2018 beginnen met een goed gevoel? Dan zou een eindejaarsarrangement rondom Dinnershow Pandora wel eens de perfecte invulling kunnen zijn.

Een complete avond uit in een sfeervolle nachtclub ambiance, zoals u tegenwoordig alleen nog in films ziet. Een spectaculaire Vegas geïnspireerde show, waar diner en dans elkaar afwisselen, met aansluitend een afterparty.

De Dinnershow is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé succesformule voor een feestelijk bedrijfsevenement. Dinnershow Pandora biedt de perfecte gelegenheid om samen met uw medewerkers of relaties een onvergetelijke avond te beleven. Daarnaast is het voor de feestmaanden zeer populair als eindejaarsuitje. Reserveer nu voor uw medewerkers of relaties en laat u verrassen tijdens deze complete avond uit, inclusief een overheerlijk 3- of 4-gangendiner, drankjes en entertainment. Tickets zijn te verkrijgen vanaf € 72,50 per persoon exclusief BTW. Voor groepen vanaf 10 personen zijn er speciale arrangementen te reserveren.


Foto: Paul Ridderhof / Dinnersho Pandora

Mis deze feestelijke avond niet en zorg dat u er snel bij bent. Voor meer informatie over een van de arrangementen kunt u contact opnemen via: info@bookx.nl of 020 6 75 74 74.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Stage Entertainment Theaterarrangementen

  Live entertainment is puur en staat voor passie, emotie en creativiteit. Deze waarden zetten wij ook in als...
 2. Xsaga

  Bij Xsaga hebben wij een grote passie voor mensen en merken.
 3. Amplify Eventmarketing

  Welkom bij Amplify EventMarketing
 4. Verschoor Events

  Bij Verschoor Events organiseren wij telkens weer de mooiste belevingen tijdens...
 5. D&B eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners