Relatie+evenement+D%26B+Eventmarketing%3A+wandeling+vol+netwerken+en+nadenken
Nieuws

Relatie evenement D&B Eventmarketing: wandeling vol netwerken en nadenken

RELATIE EVENEMENT - D&B Eventmarketing hoort bij de toonaangevende bureaus van Nederland, won ooit een Gouden Giraffe voor het beste relatie evenement en heeft dus met het eigen D&B Rosé ieder jaar weer een enorme uitdaging, want iedereen kijkt mee. En ja hoor, ook dit jaar lukte het weer: een spraakmakend, slim evenement met stof tot nadenken.

http://www.eventbranche.nl/bedrijfspresentaties/clickshots-fotomarketing-evenementenfotografie-733.html#1D&B Eventmarketing geeft een aardig lesje evenemententraject. Kijk bijvoorbeeld nog maar eens naar de inschrijfsite, waar Pieter Bas Boertje als een verwonderende wandelaar de potentiele gast al meenement in het concept van de wandeling.

​Foto: Clickshots.nl

De uiteindelijke stof tot nadenken zat hem na een stil begin van de wandeling toch wel in de speech van Boertje  in de kerk van Muiden. 'We zijn allemaal continu in beweging, ook als branche. Met name gedreven door nieuwsgierigheid: op zoek naar nieuwe vormen, een nieuwe manier om met events van betekenis te zijn. Waar we vroeger eenmalige momenten bedachten, willen we nu nog meer impact uit events halen, door dat unieke moment onderdeel te laten zijn van een langer traject. Een traject waarin communicatiemiddelen geintegreerd worden en op elkaar afgestemd zijn. noem het eventcampagnes of eventkalenders die bijdragen aan de dromen en ambities van onze klanten. Noem het een wandeling met alle ruimte voor bijzondere ontmoetingen, inspirerende gesprekken en verbonden met het landschap om ons heen. Samen verder komen en tegelijkertijd dichterbij.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.